2014-04-23 15:23:45
Φωτογραφία για Έτοιμος ο πρωταθλητής Ευρώπης για το 2-2
Με στόχο το 2-2 στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:45/Novasports 2) τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι back2back Πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν το… καθήκον τους στο Game 3 και μείωσαν τη σειρά σε 2-1, μετά τις ήττες στη Μαδρίτη. Πλέον το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει το 2-2, προκειμένου τα πάντα να κριθούν σε 5ο παιχνίδι στην έδρα της Ρεάλ.

Το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν είναι, υπάρχει όμως το… μεγάλο όπλο του κόσμου, ο οποίος θα γεμίσει ξανά στο ΣΕΦ. Ωστόσο, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν απουσιάζουν, με τον Στράτο Περπέρογλου να είναι αμφίβολος με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ της συμμετοχής του στο Game 4, ενώ πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν προπονήθηκε χθες (22/4) όλα δείχνουν όμως πως θα παίξει απόψε.

Από την άλλη, ο Πάμπλο Λάσο είδε τον Τζέισι Κάρολ να επιστρέφει στην ενεργό δράση, κάτι που συνεπάγεται πως πλέον το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ακούει στο όνομα… Ντόντεϊ Ντρέιπερ, ο οποίος παραμένει εκτός.


Μπαρτζώκας: «Να τους βάλουμε πίεση»

«Νομίζω πως όποιος καταλαβαίνει λίγο το μπάσκετ μπορεί να δει που στοχεύσαμε και κάνει ένα καλό διάβασμα των στατιστικών μπορεί να δει που είναι δυνατή η Ρεάλ. Το μεγάλο της όπλο είναι η μεγάλη εμπειρία, έχουν τίτλους οι παίκτες της. Η Ρεάλ χτίστηκε φέτος για να πάρει την Ευρωλίγκα με μια σειρά κινήσεων τα προηγούμενα χρόνια. Ακούω ότι ο Μίροτιτς του χρόνου θα είναι στους Μπουλς, ο Γιουλ στους Ρόκετς και φέτος είναι η μεγάλη τους ευκαιρία. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και να τους βάλουμε πίεση. Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου όπως και στο τρίτο ματς. Θέλω να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Λάσο: «Η ομάδα μου είναι έτοιμη»

«Δεν σκέφτομαι το πέμπτο ματς. Ούτε το πως να το αποφύγω, ούτε το πως να φτάσω σε αυτό . Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που έρχεται, στα πράγματα που κάναμε σωστά, στα λάθη μας και στο να τελειώσουμε τη σειρά με τον καλύτερο τρόπο. Κάναμε καλή αρχή στα παιχνίδια στη Μαδρίτη. Όταν παίζεις στην έδρα σου έχεις μία έξτρα ώθηση. Πρέπει να βελτιώσουμε το πως ξεκινάμε στο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε αυτές τις λεπτομέρειες που μπορούν να είναι καθοριστικές και στα λάθη που κάναμε χθες. Στο ΣΕΦ βρήκαμε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα, και πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη να συμβιβαστεί με αυτό το περιβάλλον», ήταν τα λόγια του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2013-14

PLAYOFFS

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 88-71

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 82-77

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 78-76

Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 23/4 21:45

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός* 25/4 21:45

* Αν χρειαστεί
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ