2014-04-24 14:34:13
Φωτογραφία για ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
Η παραμονή του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού είναι πλέον γεγονός, όμως όλα δείχνουν ότι ο Ισπανός τεχνικός ετοιμάζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αρκετές και σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι πιθανό να υπάρξουν στον Ολυμπιακό, μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αυτές οι αλλαγές δεν αφορούν μόνο το ρόστερ, αλλά είναι αρκετά πιθανό να υπάρξουν αποχωρήσεις ή προσθήκες στο υπάρχον προπονητικό επιτελείο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση του Ισπανού τεχνικού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη υπάρχουν πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr" και θέλουν τους δύο άνδρες να μίλησαν ακόμη και για αλλαγές στους συνεργάτες του πρώτου.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Βίκτορ Σάντεθ να βρει κάποια πρόταση για να δουλέψει ως πρώτος προπονητής σε κάποια ισπανική ομάδα και αυτό να έχει ως αποτέλεσμα την έλευση άλλου ανθρώπου για να βρεθεί δίπλα στον 51χρονο τεχνικό.


Στο μεταγραφικό, τώρα, κομμάτι ο Μίτσελ φέρεται να θεωρεί προτεραιότητα την απόκτηση ενός σέντερ φορ για να αντικαταστήσει τον Μήτρογλου που τον Γενάρη πήγε στη Φούλαμ, ενός ακραίου μεσοεπιθετικού μετά την επιστροφή του Πέρεζ στη Βιγιαρεάλ και ενός χαφ με δημιουργικές ικανότητες.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός θεωρεί σημαντική την ενίσχυση στα πλάγια της ερυθρόλευκης άμυνας, αφού εκτιμά πως οι Σαλίνο, Μπονγκ και Χολέμπας ναι μεν είναι καλοί, αλλά δεν είναι εκείνοι που θα ηγηθούν των προσπαθειών της ομάδας στο βήμα παραπάνω που θέλει να κάνει στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν επηρεάζεται – όπως είναι φυσικό – και από τις ενδεχόμενες πωλήσεις που μπορεί να υπάρξουν το καλοκαίρι, όπως για παράδειγμα του Μανωλά ή άλλου «ενδεκαδάτου» παίκτη σε κάποιον ευρωπαϊκό σύλλογο. Επίσης, οι ερυθρόλευκοι θεωρείται σίγουρο πως δεν θα έλεγαν «όχι» αν ερχόταν μία πρόταση για έναν εκ των Μασάντο ή Χολέμπας.

Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, με τις επαφές για την παραμονή των Εντινγκά, Κάμπελ και Βαλντέζ να είναι σε εξέλιξη και να είναι θετικός για αυτές ο προπονητής του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ