2014-04-25 08:16:43
Φωτογραφία για Διοικητής στον Έβρο ανέλαβε να πληρώσει το εισιτήριο στρατιώτη για να πάει σπίτι του
Ένα μπράβο το αξίζει ο διοικητής στρατοπέδου στην Πλάτη Έβρου. Ανέλαβε να καλύψει το εισιτήριο στρατιώτη για να πάει σπίτι του με άδεια το Πάσχα. Κι έσωσε τα προσχήματα από τον παραλογισμό του ΓΕΣ που έστειλε τον στρατιώτη από το ΚΕΝ Σπάρτης να ταξιδεύει επί 15 ώρες για να διαπιστώσει μόλις έφθασε στην μονάδα του ότι …έχει άδεια.

Πως έχει η κατάσταση περιγράφει η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων:

Λίγο πριν το Πάσχα, η είδηση που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ μας χαροποίησε ιδιαίτερα αφού όχι μόνο ικανοποίησε το δίκαιο αίτημα μιας πάμφτωχης λαϊκής οικογένειας που αδυνατούσε να εξασφαλίσει το εισιτήριο της επιστροφής του αδειούχου στρατιώτη της που υπηρετούσε στον Έβρο, αλλά αποτελεί ένα επιπλέον παράδειγμα του πως μπορούμε και πρέπει να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας στη δωρεάν μετακίνηση των φαντάρων.

Η εν λόγω οικογένεια γνωστοποίησε την τραγική της οικονομική κατάσταση τόσο στο Φρουραρχείο του τόπου καταγωγής του στρατιώτη, αλλά και στη διοίκηση της μονάδας, με τηλεφωνική επικοινωνία.


Τελικά, ο διοικητής της μονάδας, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις τραγικές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων στους στρατιώτες αλλά και στο σύνολο των υφισταμένων του, ανέλαβε να καλύψει το οικονομικό κόστος της έκδοσης του εισιτηρίου επιστροφής από την άδεια του στρατιώτη που αδυνατούσε να γυρίσει πίσω”.

ΠΗΓΗ: http://www.onalert.gr/stories/dioikitis-ston-evro-anelave-na-plirosei-to-eisitirio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ