2014-04-25 14:23:39
Φωτογραφία για «ΚΑΜΠΕΛ ΤΟ... ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ!»
Ο Θρύλος την φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη, φτάνοντας μια ανάσα από την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Αυτό, προφανώς και δεν πέρασε απαρατήρητο σ’ όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αφού αρκετά συχνά έγιναν πολλά αφιερώματα και αναφορές, τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και σε κάποιους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των πρωταθλητών Ελλάδος, ήταν και ο Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός άσος του Θρύλου, πραγματοποίησε φανταστικές εμφανίσεις, ανεβάζοντας την ποδοσφαιρική του αξία κατακόρυφα.

Μάλιστα, ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, γίνονται συνεχώς αφιερώματα σε ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν σ’ αυτήν την ποδοσφαιρική γιορτή.

Η ιστοσελίδα independent, λοιπόν, έκανε αφιέρωμα στον Κάμπελ τονίζοντας τις καλύτερες του στιγμές της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα:


«Ο Τζόελ Κάμπελ είναι το όπλο της Κόστα Ρίκα το οποίο πρέπει να προσέξει η Αγγλία αλλά και οι Ιταλία, Ουρουγουάη (σ.σ. βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου).

Ο Κάμπελ μπορεί να μην έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους Σουάρες, Μπαλοτέλι, ωστόσο σημείωσε φέτος στο Champions League, περισσότερα γκολ, απ’ αυτούς τους δύο μαζί.

Μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στα άκρα της επίθεσης ενώ εντυπωσίασε με τον Ολυμπιακό και αυτό ίσως να του δώσει μια μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ή να γυρίσει στην Άρσεναλ.

Οι φίλαθλοι της Αγγλίας θα τον θυμούνται για την εξαιρετική ντρίπλα στον Μίκαελ Κάρικ και το γκολ, που ακολούθησε, στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν αγωνιστεί το ίδιο καλά και στην Βραζιλία, τότε σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του», τονίζεται χαρακτηριστικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ