2014-04-25 15:01:15
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΗΡΕΜΙΑ, «ΛΕΥΚΟ»... ΑΓΧΟΣ! (PHOTOS)
Το "gazzetta.gr" βρέθηκε στην πρωϊνή προπόνηση του Ολυμπιακού και κάνει ένα... ψυχογράφημα στα όσα είδε στα πρόσωπα των ερυθρόλευκων ενώ στην πλευρά της Ρεάλ το άγχος ξεχειλίζει.

Σας μεταφέρουμε το δημοσίευμά του:

Μεγάλο πράγμα να ξέρεις από τελικούς. Και στον Ολυμπιακό την τελευταία τετραετία έχουν παίξει τρεις φορές.

Το αποψινό ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζεται από τους Πρωταθλητές Ευρώπης ως τελικός, ωστόσο από τη χθεσινή στιγμή που απογειώθηκε η πτήση τσάρτερ μέχρι και λίγα λεπτά νωρίτερα που οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προπόνησή τους, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του είναι αρκετά κιλά ελαφρύτεροι. Η λέξη «άγχος» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των ερυθρόλευκων, όχι γιατί τους είναι αδιάφορο το ματς, αλλά γιατί γνωρίζουν πως εδώ που έφτασαν είναι ήδη κάτι σημαντικό για αυτούς.

Χαμόγελα, συζητήσεις και κυρίως ηρεμία είναι τα συνθετικά τα οποία κυριαρχούν στην ερυθρόλευκη αποστολή. Άλλοι με τα ακουστικά στα αυτιά, άλλοι να κάνουν πλακίτσες μεταξύ τους. Καθημερινές καταστάσεις μίας καλής παρέας. Βασικός στόχος της πρωινής προπόνησης ήταν το ξεμούδιασμα καθώς γίνεται μάχη για επιπλέον λεπτά ξεκούρασης.


Αντιθέτως στη Ρεάλ τα πράγματα είναι πιο... στριμωγμένα. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν ο Πάμπλο Λάσο προπόνησε τους παίκτες του στο Palacios De Deportes καθώς μέχρι πρότινος όλες οι προπονήσεις γίνονταν στο προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων. Σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό δεν υπήρχαν χαμόγελα στα πρόσωπα της αποστολής της Ρεάλ.

Κακά τα ψέματα. Ο εγωισμός δεν είναι μοναχά στοιχείο του ελληνικού χαρακτήρα. Διαθέτουν και οι Ισπανοί τέτοιον και μάλιστα είναι αρκετά θιγμένος από τις δύο ήττες στον Πειραιά. Ακόμη κι ο συνήθως αδιάφορος Ρούντι Φερνάντεζ, μοιάζει να θέλει να πάρει το αποψινό ματς μόνος του. Φυσικά κάτι τέτοιο μόνο καλό θα κάνει στον Ολυμπιακό αφού απόψε το βράδυ θα πρέπει να κυριαρχήσει το καθαρό μυαλό και όχι το «εγώ».

Τα ισπανικά ΜΜΕ προσπαθούν με τον τρόπο τους να δώσουν δύναμη στην ομάδα τους (η «As» έχει τίτλο... «Όχι στο σπίτι μας»), αλλά σίγουρα σε ενδεχόμενο αποκλεισμού η ήττα στο Κάουνας (και ουσιαστικά επιλογή του Ολυμπιακού για αντίπαλος) θα επιστρέψει στο προσκήνιο και ο Λάσο θα αισθανθεί άβολα από τις ερωτήσεις των συμπατριωτών του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ