2014-04-25 16:17:05
Φωτογραφία για Σύλληψη για παράνομο κυνήγι στον Πύργο
Ανακοίνωση για τη σύλληψη ενός ατόμου, για παράνομη θήρα, έκανε το Δασαρχείο Πύργου, που παράλληλα ενημερώνει τους πολίτες πως πραγματοποιεί συνεχείς περιπολίες για την αντιμετώπιση της παραβατικής συμπεριφοράς στους τομείς ευθύνης του.

Tο Δασαρχείο Πύργου μετά από συντονισμένες ενέργειες συνέλαβε τον Ν.Λ. κάτοικο Πύργου στη θέση «Ροφιά» περιφέρειας Δήμου Πύργου να «περιπολεί» με μια δεμένη και γεμισμένη με τρία φυσίγγια καραμπίνα Remington και δέκα ελεύθερα φυσίγγια. Κατά του ανωτέρου έγινε κατάσχεση του όπλου και των φυσιγγίων και σχηματίστηκε δικογραφία προκειμένου να υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να υπενθυμίσουμε στους φίλους κυνηγούς ότι το κυνήγι απαγορεύεται και οι συνέπειες είναι μεγάλες για αυτούς που το ασκούν την περίοδο αυτή. Κατόπιν αυτού παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των Νόμων.

Τέλος, με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε επίσης να πληροφορήσουμε ότι η υπηρεσία μας διεξάγει συνεχείς περιπολίες όλες τις ώρες του εικοσιτετραώρου και προβαίνει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες προκειμένου να εξαλείψει φαινόμενα παραβατικής συμπεριφοράς όπως παράνομο κυνήγι, παράνομη υλοτομία και κατάληψη και εκχέρσωση δασών και δασικών εκτάσεων.
ilialive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ