2014-04-25 16:49:45
Φωτογραφία για ΓΟΥΡΙΚΗ... ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Ο Ολυμπιακός πέταξε με πτήση τσάρτερ στη Μαδρίτη το απόγευμα της Πέμπτης σε μια αποστολή διαφορετική από τις άλλες. Με νωπές ακόμη τις μνήμες -και τις συγκινήσεις- από την εμφάνιση στον 4ο προημιτελικό και τη νίκη επί της Ρεάλ, ο αέρας ήταν διαφορετικός. Όχι αυτός στα 3.000 πόδια, αλλά αυτός των ερυθρόλευκων, που ταξίδεψαν ξαλαφρωμένοι και δίχως ίχνους πίεσης στην Ισπανία. Γνωρίζουν εξάλλου ότι πλέον η πίεση έχει περάσει στο γήπεδο της Ρεάλ.

Πριν την απογείωση ο πιλότος είχε ευχηθεί καλή επιτυχία στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενημερώνοντας παράλληλα πως τόσο ο ίδιος, όσο και το πλήρωμα είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο καπετάνιος την προηγούμενη ημέρα είχε παρακολουθήσει μες στο ΣΕΦ το 2-2 του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ και εξύμνησε τους παίκτες για το πάθος που επέδειξαν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "euroleague.sport24.gr".

Τέλος, ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και το "γούρικο" αεροπλάνο, το οποίο είχε "ταξιδέψει" τις αποστολές του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού σε όλα τα ματς που επέστρεψε με θετικό αποτέλεσμα, οπως την Πορτογαλία και το Βέλγιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ