2012-04-21 21:54:03
Φωτογραφία για Σαμαράς:τέλος στο πάρτυ σπατάλης του ΠΑΣΟΚ
«Τους έλεγα κόψτε τις σπατάλες του κράτους και εκείνοι έκοβαν μισθούς και συντάξεις», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς από τη Θήβα. Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ξεκαθάρισε ότι  για να ξεκινήσει η ανάπτυξη χρειάζονται τρία πράγματα, «να ξεμπλοκάρουμε τα κοινοτικά κονδύλια εδώ και τώρα. Να κάνουμε τολμηρές μεταρρυθμίσεις και να βρούμε στηρίγματα στην Ευρώπη».

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε ότι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας θα ενώσει τους Έλληνες και εξαπέλυσε εκ νέου τα πυρά του κατά του ΠΑΣΟΚ « Άλλοι, όπως το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να σωθούν...Κι άλλοι ποντάρουν στο φόβο και στην οργή του κόσμου».

Τα διαχωριστικά τείχη πέφτουν, τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός. «Με ρωτούν αρκεί η Ανάπτυξη για να βγούμε από την κρίση; Απαντώ: Όχι! Θα χρειαστούν μεγάλες μεταρρυθμίσεις».

«Θα πάρουμε μέτρα ανακούφισης των δανειοληπτών» επεσήμανε, «Μέτρα πραγματικής ανακούφισης!» συμπλήρωσε και χαρακτηρίζοντας έγκλημα την εγκατάλειψη του αγροτικού τομέα επανέλαβε ότι είναι αναγκαία η ειδική μέριμνα για τους αγρότες προκειμένου «να μικρύνει αυτό το χάσμα που υπάρχει στις τιμές των αγροτικών προϊόντων, ανάμεσα στο χωράφι και το ράφι».


Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε και για του νέους, χαρακτηρίζοντάς τους «μέλλον αυτή της χώρας» και έκανε ρητή αναφορά στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν υπέρ της νεολαίας «Αλήθεια, Ανάπτυξη και Ελπίδα!» «Θέλω δίπλα μου τους άξιους Έλληνες. Να δώσουμε ευκαιρία στους άξιους» είπε και συμπλήρωσε «Προσπαθούν να σας πείσουν ότι δεν υπάρχει σπατάλη, γιατί την προστατεύουν. Μη τους πιστεύετε».
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ