2014-04-25 20:38:04
Φωτογραφία για Συγκέντρωση-συζήτηση ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε. Πάτρας
Tην Τετάρτη 30/4/2014 στις 21.00 το βράδυ στην Καφετηρία (Ελ.Βενιζέλου 126),θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-συζήτηση ασφαλισμένων του Ο.Α.Ε.Ε. και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορέσουν να ενημερωθούν,για τα δικαιώματά τους και τις αδικίες που διαπράτονται εις βάρος τους.

Την ενημέρωση θα πραγματοποίησει ο Χρήστος Νικολακόπουλος.

Πρόκειται για καταπάτηση των διακαιωμάτων των ελεύθερων επαγγελαματιών για την οποία αν κινηθούμε μαζικά, μπορούμε να ανατρέψουμε...πολλά,διεκδικώντας νομικά πλέον τα διακαιώματά μας.

Ήδη αρκετοί επαγγελματίες έχουν κινήσει νομικές διαδικασίες και σε πρώτη φάση κέρδισαν την θεώρηση των βιβλιαρίων τους κάτι που δεν ίσχυε μέχρι σήμερα (λόγω χρεών).Έπεται και συνέχεια...

Θα συζητηθούν τα παρακάτω:

Tο δικαίωμα στην θεώρηση των βιβλιαρίων όσων οφείλουν στον οργανισμό.

H διαγραφή των εισφορών της υγείας αφού μας τη χρεώνουν χωρίς να μας καλύπτουν.


Eυνοικότερη ρύθμιση των οφειλών χωρίς τα ληστρικά επιτόκια που ισχύουν.

Επίσης θα συζητηθούν και άλλα αιτήματα που ενδεχομένως θα τεθούν,και θα απαντηθούν τυχόν απορίες που υπάρχουν.

Προς αποφυγήν παραξηγήσεως,ΔΕΝ υπάρχουν κόμματα και χρώματα πίσω από αυτή την ενημέρωση.Πρόκειται για μια απλή ενημέρωση που αφορά όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες.Όσων έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο σπιράλ των χρεών του Ο.Α.Ε.Ε. και νιώθουν πως δεν μπορούν να αντισταθούν.Επικαλούμενοι νόμους του ευρωπαικού δικαίου που αφορούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα αξιοπρεπή όρια διαβίωσης,όλα μπορούν να ανατραπούν...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.

alfazita.blogspot.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ