2014-04-26 08:00:12
Φωτογραφία για Μαζωνάκης: Την περίοδο των εξαρτήσεων, φοβήθηκα για μένα!
Πάλεψα με τους εφιάλτες μου, με καλές και κακές σκέψεις… Αυτή ήταν η περίοδος των εξαρτήσεων», εξομολογείται ο Γιώργος Μαζωνάκης και παραδέχεται πως τα χρόνια που έμεινε εκτός φοβήθηκε για εκείνον, ενώ αναφέρεται στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια και στην πρόσφατη περιπέτεια του πατέρα του με την Δικαιοσύνη λόγω χρεών!

«Ένιωσα κάπως εγκαταλελειμμένος... Φοβήθηκα για μένα»

Λίγο πριν κυκλοφορήσει ο πρώτος του δίσκος με τον Φοίβο, το 2002, ο δημοφιλής τραγουδιστής έκοψε την καριέρα του στα δύο και πήρε τις αποστάσεις του.

«Έμεινα εκτός για περίπου δύο χρόνια. Τα πράγματα ήταν περίεργα τόσο μέσα μου, όσο και στα επαγγελματικά μου. Δεν έφταιγε το ρεπερτόριό μου, ούτε είχα πάθει κρίση αποδοχής από το κοινό. Είχα θέματα με το μέσα μου, τα οποία έγιναν έντονα και με φρέναραν. Αυτή ήταν και η δυσκολότερη περίοδος των εξαρτήσεων», εξομολογείται στο περιοδικό «People» ο Γιώργος, ο οποίος, στην ίδια συνέντευξη, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, εξήγησε γιατί δεν δέχθηκε την θέση του coach στο «The Voice».


Αφού παραδέχεται πως πέρασε από το μυαλό του να τα παρατήσει όλα, ο τραγουδιστής συνεχίζει: «εκείνη την περίοδο, όλοι οι φίλοι και συνεργάτες πήγαν λίγο παραπέρα, ένιωσα κάπως εγκαταλελειμμένος και προσευχήθηκα να ξαναέχω αυτό που είχα».

«Φοβήθηκα για μένα, για το αν καταφέρω να ισορροπήσω τα θέματα της προσωπικής μου ζωής, παραμένοντας σε αυτή τη δουλειά. Εξάλλου, δεν είχα πλήρη εξάρτηση από τις ουσίες», προσθέτει ο Γιώργος, συμπληρώνοντας πως αυτός ο κύκλος έκλεισε όταν το πήρε ο ίδιος απόφαση και έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Η δημιουργία οικογένειας και η περιπέτεια του πατέρα του

Ο Γιώργος δεν καταπιέστηκε ποτέ με συμβάσεις που περιλαμβάνουν γάμο, οικογένεια και παιδιά: «θα αισθανόμουν πίεση μονάχα αν είχα εγώ την φοβερή ανάγκη να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Μέχρι στιγμής, δεν προέκυψε! Με απασχολεί το θέμα των παιδιών, αλλά δεν νιώθω έτοιμος για κάτι τέτοιο και, φυσικά, δεν νιώθω καμία ενοχή γι’ αυτό».

«Παιδί εκτός γάμου, αν ένιωθα την ανάγκη να γίνω μπαμπάς, φυσικά και θα έκανα. Αλλά όταν μιλάμε για ένα παιδί, καλό θα ήταν να απαλλαγούμε από το lifestylίστικο τρόπο που συνήθως το αντιμετωπίζουμε και να δούμε αν οι συνθήκες διασφαλίζουν έναν υγιή τρόπο ανάπτυξης για το ίδιο το παιδί. Αυτό είναι το ζητούμενο και όχι να βγει στις τηλεοράσεις μια κυρία λέγοντας πως είναι παρένθετη μητέρα», συνεχίζει.

Όπως εξομολογείται, θα έκανε παιδί με παρένθετη μητέρα μόνο αν οι δυό τους «έδεναν» αρμονικά και όχι επειδή θα ήθελε ο ίδιος να γίνει πάση θυσία πατέρας. «Πάντως, δεν την καταλαβαίνω αυτή τη συζήτηση. Γιατί πρέπει σώνει και ντε να αποκτήσουμε όλοι παιδιά; Είναι λίγο δικτατορική αυτή η άποψη και δεν συμφωνώ», συμπληρώνει και παραδέχεται ότι στις σχέσεις μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά το σεξ δεν έλειψε από την ζωή του.

Τέλος, μιλώντας για την περιπέτεια του πατέρα του, ο οποίος, συνελήφθη λόγω χρεών στο Δημόσιο, ο Γιώργος λέει: «έχω στενούς δεσμούς με την οικογένειά μου και μου στοίχησε πολύ η περιπέτεια του πατέρα μου. Υπήρξε ένα ένταλμα σύλληψης για χρέη, για τα οποία υπήρχε διακανονισμός. Δεν αντεπεξήλθε σε μία δόση κι έτσι ακολούθησε η σύλληψή του. Ο πατέρας μου έχει μία εταιρεία στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος η οποία περνούσε κρίση πριν από την γενικευμένη κρίση και τώρα επιδεινώθηκε. Κράτησε την εταιρεία του ζωντανή, προσπαθώντας να είναι εντάξει με τις πληρωμές των εργαζομένων του, να μην οφείλει σε αυτούς. Αυτό, όμως, του δημιούργησε πρόβλημα με τις οφειλές του προς το κράτος. Φυσικά και κινητοποιήθηκα για να τον βοηθήσω».

Πηγή: Zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πήρε εξιτήριο 9 μέρες μετά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πήρε εξιτήριο 9 μέρες μετά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ