2014-04-26 19:18:25
Φωτογραφία για ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ... ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Η Ρεάλ προκρίθηκε στο Final Four και μετά τους εορτασμούς περισσότεροι από 300 οπαδοί της περίμεναν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού να αποχωρήσει για… καζούρα και αποδοκιμασίες.

Η περυσινή ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό, αλλά και ο συναρπαστικός τρόπος που εξελίχθηκε η φετινή προημιτελική σειρά με την Ρεάλ, φαίνεται πως δεν έχει… ξεπεραστεί από τους οπαδούς της. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του χθεσινού πέμπτου αγώνα, οι οπαδοί της «βασίλισσας», περίμεναν καρτερικά τους παίκτες και το τεχνικό τιμ των ερυθρόλευκων να αποχωρήσουν, με σκοπό να τους πικάρουν και να τους αποδοκιμάσουν, χωρίς πάντως ακρότητες.

Οι ισπανοί οπαδοί, φώναζαν συνεχώς το σύνθημα «adios campeones» (που σημαίνει: αντίο πρωταθλητές), ενώ την μερίδα του λέοντος στις αποδοκιμασίες έκλεψαν ο Βασίλης Σπανούλης (απάντησε με ένα περιφρονητικό κούνημα του κεφαλιού) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ανάμεσά τους, ήταν και οι περίπου είκοσι οπαδοί του Θρύλου, που φώναζαν... «δεν πειράζει, μας κάνατε υπερήφανους», χωρίς φυσικά να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα λόγω της… συνύπαρξης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται σύντομα το 10G Wi-Fi
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται σύντομα το 10G Wi-Fi
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ