2014-04-26 21:30:07
Φωτογραφία για Στα…χέρια αιρετοί και επαγγελματίες
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας, όταν... η ένταση που αναπτύχθηκε μεταξύ του δημάρχου Θύμιου Κοτζιά με μαινόμενο επαγγελματία, για θέμα που αφορά τη λειτουργία της αγοράς, παραλίγο να καταλήξει σε χειροδικίες.

Η φασαρία ξεκίνησε στο κέντρο της πόλης, μεταξύ εμπόρων και οδηγών ταξί, με αφορμή την τοποθέτηση διαφημιστικής πινακίδας σε σημείο κοντά στην πιάτσα των ταξί. Κι αυτό γιατί η μεταφορά της πιάτσας, αν και αποτελεί πάγιο αίτημα των εμπόρων και μάλιστα έχει ληφθεί σχετική απόφαση, ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί, παρά τις υποσχέσεις της Δημοτικής Αρχής προς τους εμπόρους.

Μετά τις πρώτες φωνές στο κέντρο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επισκεπτών, έμποροι και ιδιοκτήτες ταξί κατέληξαν στο δημαρχείο για…να κάνουν τα παράπονά τους στον δήμαρχο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, τα παράπονα έγιναν φωνές, ακολούθησαν «βαριές κουβέντες» και η κατάσταση εξετράπη, με αποτέλεσμα να επιχειρηθούν χειροδικείες που όμως, αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ