2014-04-26 22:11:24
Φωτογραφία για ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ (ΨΕΥΤΟ)ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ... ΔΙΟΔΙΑ! ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-4
Σε έναν τελικό που δεν είχε ούτε μια φάση... έντασης ανάμεσα στους παίκτες των δυο ομάδων, και που φυσικά ήταν όλα άψογα σε όλη τη διάρκειά του (έτσι προσπαθούν να μας πείσουν), ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα 1-4 του ΠΑΟΚ και σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας!

Με τον Μάρκους Μπεργκ να σκοράρει τρεις φορές, οι "πράσινοι" κατέκτησαν το 18ο τρόπαιο στην ιστορία τους, έχοντας για MVP τον Σουηδό!

Αυτός, άλλωστε, έβαλε μπροστά το "τριφύλλι" στο 15’, ενώ στο δεύτερο μέρος και μέσα σε τέσσερα λεπτά ο τελικός… τέλειωσε, χάρη στο δεύτερο τέρμα του φορ των "πράσινων" και αυτό του Καρέλη.

Προς στιγμήν, οι Θεσσαλονικείς μείωσαν με το πέναλτι του Βούκιτς (70'), αλλά η τελευταία λέξη ήταν ξανά από τον Μπεργκ που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του (88') και έδωσε έναυσμα για τρελούς πανηγυρισμούς στις εξέδρες, με τους παίκτες του Αναστασίου να αποθεώνονται για την φετινή τους πορεία.


Δίχως ακρότητες διεξήχθη το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τους Σαββίδη και Αλαφούζο να βγαίνουν πριν την έναρξή του αγκαλιά...

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λάζαρ (55’ Βούκιτς), Κάτσε, Σκόνδρας, Λούκας (55’ Λίνο), Στοχ, Σαλπιγγίδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Κουλούρης, Χουσέν, Σπυρόπουλος, Νίνης.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Μέντες, Αμπέντ (75’ Λαγός), Ζέκα, Μπεργκ, Καρέλης (71’ Ατζαγκούν)

Στον πάγκο: Καπίνο, Χουχούμης, Κλωναρίδης, Δώνης, Πέτριτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ