2014-05-05 10:32:09
Φωτογραφία για Θρήνος για τον 16χρονο τενίστα που έχασε τη ζωή του
Την οδύνη και τη βαθύτατη θλίψη του για τον απρόσμενο και άδικο θάνατο του 16χρονο αθλητή του Γιώργου Γκουγκούρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, το απόγευμα του Σαββάτου, εκφράζει, σε ανακοίνωση του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών.

Παράλληλα εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όπως αναφέρει ο Όμιλος, ο Γιώργος υπήρξε εκλεκτό στέλεχος των ακαδημιών της Ελαιών από την ηλικία των πέντε χρόνων και ξεχώριζε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα, το ήθος και τις ικανότητές του στο άθλημα. Τη Δευτέρα, 5 Μαΐου επρόκειτο να δώσει τον πρώτο του αγώνα στο κυρίως ταμπλό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που φιλοξενεί αυτές τις μέρες ο Ο.Α. Ελαιών.

Λόγω της παρουσίας αποστολών από 15 χώρες του εξωτερικού, οι αγώνες του Tennis Europe U16 που φιλοξενεί η Ελαιών δεν μπορούν να ματαιωθούν, ωστόσο, τη Δευτέρα, ημέρα της κηδείας, δεν θα γίνουν παιχνίδια.


Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών θα παραστεί σύσσωμος στην εξόδιο ακολουθία, στις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Παλλουριώτισσα, ενώ τον αδικοχαμένο Γιώργο θα αποχαιρετήσει ο Πρόεδρος του Ομίλου, Φοίβος Ζαχαριάδης.

Οι αθλητές του Ομίλου θα μαζευτούν στον Ιερό Ναό στις 13:00, με τις ρακέτες τους, προκειμένου να απευθύνουν το ύστατο χαίρε στο συναθλητή τους.

«Αυτές τις στιγμές οι προσεχές μας είναι με τους τραυματίες του δυστυχήματος στους οποίους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του Γιώργου. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», καταλήγει ο Όμιλος, στην ανακοίνωση του.

πηγή: newsit.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ