2014-05-06 08:45:03
Φωτογραφία για Ο Χοακίν Φίνιξ σε ταινία του Γούντι Άλεν
O Γούντι Άλεν ολοκλήρωσε την επόμενη ταινία του «Magic in the Moonlight» και όπως κάθε φορά έχει ήδη υπό σκέψη τα επόμενα σχέδιά του.

Έχουμε πλέον συνηθίσει να μη ρωτάμε για την πλοκή και τις τοποθεσίες των γυρισμάτων, έως ότου τα πράγματα να μπουν σε τροχιά, αφού ο ακάματος auteur δεν αφήνει καμία πληροφορία να διαρρεύσει προτού το πρότζεκτ του είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο προ-παραγωγής.

Αυτήν τη φορά και πριν αρχίσουν Ευρώπη και Αμερική (μήπως και η Ελλάδα πάλι;) να ερίζουν για τη φιλοξενία της επόμενης ταινίας του, ο Άλεν συγκεντρώνει το καστ του και το πρώτο όνομα που ανακοινώθηκε είναι αυτό του Γιοακίν Φίνιξ.

Ο πρωταγωνιστής του Πολ Τόμας Άντερσον και του Σπάικ Τζόνζι εντάσσεται στο team του Γούντι και βάζει στο βιογραφικό του ακόμα μια πρόκληση, αφού είναι γνωστό ότι οι ρόλοι που επιλέγει απέχουν πολύ από τους συμβατικούς χολιγουντιανούς.

Φυσικά, η πλοκή είναι επτασφράγιστο μυστικό και ο Γούντι, που σκοπεύει να ξαναπιάσει κλακέτα τον επερχόμενο Ιούλιο, χωρίς ανάσα από την τελευταία δουλειά του στη Νότια Γαλλία, με Κόλιν Φερθ, Έμα Στόουν και Μάρσια Γκέι Χάρντεν, συνεχίζει να εκπλήσσει με την πολυπαραγωγικότητα και την έμπνευσή του, παρά τα προσωπικά σκάνδαλα που σκιάζουν τη ζωή του τον τελευταίο χρόνο.

Το «Magic in the Moonlight» που αναμένεται να γίνει το απόλυτο γουντιαλενικό χιτ του καλοκαιριού, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα των Καννών, όπως αναμενόταν, αφηγείται με το γνωστό ύφος του δημιουργού την ιστορία ενός Βρετανού στη γαλλική επαρχία του 1920, που προσπαθεί να ξεσκεπάσει μια πιθανή απατεώνισσα – μέντιουμ και φυσικά η αποστολή του θα υπονομευτεί από την ερωτική σχέση που θα αναπτυχθεί ανάμεσά τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ