2014-05-06 19:18:13
Φωτογραφία για ΓΚΙΚΑΣ : ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΜΕ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ... ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Μόλις για ένα ημίχρονο κατάφερε ο Άρης να κοντράρει τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, στον πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Θεσσαλονικείς έμειναν κοντά στο σκορ στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο όμως δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του Θρύλου, γνωρίζοντας ευρείας έκτασης ήττα. Ο Νίκος Γκίκας, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, παραδέχθηκε πως δεν τους είχαν μείνει αποθέματα μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Α1.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καλησπέρα! Προερχόμαστε από το κακό στραπάτσο στη Ρόδο, που ενώ πηγαίναμε να πάρουμε το παιχνίδι μάς γύρισε μπούμερανγκ, το χάσαμε και η ψυχολογία μας πλέον δεν είναι και η καλύτερη. Τερματίσαμε 7οι, κάτι που δεν θέλαμε, και καταλήξαμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι καλύτερος από εμάς, με πολλές λύσεις, ενέργεια, ενώ βρίσκεται και σε αγωνιστική φόρμα. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φορμάρονται στο φινάλε του πρωταθλήματος, για τα πλέι οφ. Εμείς ήρθαμε με ό,τι αποθέματα είχαμε, ψυχικά και σωματικά, καταφέραμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό για ένα ημίχρονο, αλλά μετά καταρρεύσαμε σε άμυνα και επίθεση. Στο δεύτερο ματς θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Να είμαστε, κυρίως, ενωμένοι και να παίξουμε σαν ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ