2014-05-07 20:47:07
Φωτογραφία για ΣΤΟ Π. ΦΑΛΗΡΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ FINAL 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
Αλλαγή έδρας πρόεκυψε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδος πόλο Ανδρών αφού, αντί της Λάρισας, η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Π. Φαλήρου.

Αυτό αποφάσισε την Τετάρτη η ΚΟΕ, αφού έκρινε πως η θεσσαλική πρωτεύουσα αντιμετωπίζει προβλήματα στην κοινωνική ζωή της πόλης. Επίσης, αποφάσισε να δοθούν από 50 προσκλήσεις στους τέσσερις ημιφιναλίστ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και όχι στο αντίστοιχο της Λάρισας, θα διεξαχθεί το 15ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης ανδρών.

Με βάση το σημερινό έγγραφο (7 Μαΐου 2014) από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, εντοπίστηκαν σημαντικά προβλήματα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης της Λάρισας.

Έτσι, η ΚΟΕ αποφάσισε η διοργάνωση του φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί τις ίδιες ημέρες και ώρες στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.


Η ομοσπονδία θα διαθέσει από 50 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα (σύνολο 200), ως, επίσης, 50 για τις δικές της εσωτερικές ανάγκες και επιπλέον 50 για το Δημοτικό Κολυμβητήριο και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, που μας διαθέτει το κολυμβητήριο και τον ευχαριστούμε πολύ.

Η ΚΟΕ ενημέρωσε σήμερα το απόγευμα τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), με σχετικό έγγραφό της που κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη ΔΕΑΒ, ζητώντας να προβούν στις νόμιμες ενέργειες και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (9 Μαΐου) θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί (17.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, 19.00 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) και το Σάββατο (10 Μαΐου) ο τελικός μεταξύ των δύο νικητών (18.30)».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ