2014-05-11 08:00:06
Φωτογραφία για Νάντια Μπουλέ: Η σύγκρουση με την μητέρα της και η ρήξη ανάμεσα τους
Καλεσμένη στην πρωινή παρέα του Mega βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ, η οποία όπως αποδείχτηκε είχε να μοιραστεί αρκετά πράγματα με τους τηλεθεατές. Η ίδια, αναφέρθηκε στην θεατρική και τηλεοπτική της πορεία, αλλά και σε πιο οικογενειακές της στιγμές. Αναφερόμενη στους γονείς της, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πως αντιμετώπιζε την σχέση τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, με αφορμή τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια με τον πατέρα της στο instagram, της είπε χαρακτηριστικά: «Έχεις ένα οιδιπόδειο με τον πατέρα σου έτσι, βλέπω στο instagram μόνο με τον πατέρα σου ανεβάζεις φωτογραφίες, έχεις ένα θέμα μαζί του, δεν έχεις κανέναν άντρα να ανεβάσεις;», με την ίδια να του απαντά, ότι και να υπήρχε άντρας δεν θα τον έβαζε στο διαδίκτυο.

Η συνέχεια, ήθελε την Νάντια Μπουλέ να εξομολογείται πως με την μητέρα της τα πράγματα ήταν διαφορετικά: «Με την μαμά είχαμε άλλη σχέση και όσο περνούν τα χρόνια βελτιώνεται, αλλά έχουμε περάσει και δύσκολες φάσεις
. Στα δεκαοχτώ μου έκανα την επανάσταση μου, ήμουν πάρα πολύ καλή μαθήτρια αλλά καταπιεζόμουν πολύ στο σχολείο, δηλαδή δεν ήμουν από τα παιδιά που τους άρεσε να διαβάζει, διάβαζα γιατί ήθελα να περάσω κάπου και να τελειώνει αυτό το κομμάτι από πάνω μου. Μόλις ολοκλήρωσα αυτό το κομμάτι, είπα πως αυτός ο χρόνος που θα ακολουθήσει θα είναι όλος δικός μου, οπότε έκανα όλα αυτά που μου άρεσαν. Με αποτέλεσμα να πλακωθώ πολλές φορές με την μητέρα μου εκείνη την περίοδο! Περάσαμε και περιόδους που δεν μιλούσαμε καθόλου».

Για το τέλος, η ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για το αν συνέδεε τους συντρόφους της με την εικόνα του πατέρα της, πήρε μία ανατρεπτική απάντηση: «Υποσυνείδητα οι άντρες με τους οποίους είχα συναναστραφεί στην ζωή μου έμοιαζαν περισσότερο στην μαμά μου», αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ!

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ