2014-05-12 01:13:05
Φωτογραφία για Πάνος Καμμένος: Δεν δώσανε «στήριξη» οι ΑΝ.ΕΛ σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο Τρικκαίων
Ανέτρεψε χθες από τα Τρίκαλα, δεδομένα του προεκλογικού αγώνα για τον Δήμο Τρικκαίων ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr ο κ. Καμμένος, επισκεπτόμενος το Εκλογικό Κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Γιώργου Μητσιούλη, ήταν ξεκάθαρος πως οι ΑΝ.ΕΛ. στηρίζουν τους δικούς τους υποψηφίους σε όποιον Συνδυασμό και αν βρίσκονται «Εμείς δεν "καπελώνουνε" Συνδυασμούς και ούτε προσβάλουμε ψηφοφόρους και υποψηφίους δίνοντας "γραμμές" και αυτός που αποφάσισε να το κάνει στα Τρίκαλα, να βγάλει την …γραβάτα του. Δεν δώσαμε καμιά "στήριξη" ως κόμμα σε κανέναν Συνδυασμό στα Τρίκαλα», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

«Ήταν απόφαση της …πλειοψηφίας της Συντονιστικής Επιτροπής Τρικάλων», ανέφερε με …νόημα ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Στέλιος Λάσκος, με την υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, να επισημαίνει πως «Ισχύει μόνο αυτό που λέει ο Πρόεδρος»…


Μετά την εξέλιξη αυτή, πέρα του ότι είναι σαφώς εκτεθειμένη ανεπανόρθωτα η Συντονιστική Επιτροπή Τρικάλων των ΑΝ.ΕΛ. και συνεπώς αλλάζουν τα δεδομένα του προεκλογικού αγώνα για τον Δήμο Τρικκαίων με την δήλωση του κ. Καμμένου που … αποδεσμεύει ψηφοφόρους των ΑΝ.ΕΛ. να ψηφίσουν κατά επιλογή τους στις εκλογές για ανάδειξη Δημάρχου Τρικκαίων.

Ο κ. Καμμένος, βρέθηκε συνοδεία και υποψηφίων Ευρωβουλευτών του κόμματος στα Τρίκαλα και επισκέφθηκε Εκλογικά Κέντρα υποψηφίων Δημάρχων, περιόδευσε σε κεντρικά σημεία της πόλης, ενώ νωρίτερα είχε περιοδεύσει στην Καλαμπάκα όπου εκκλησιάστηκε στους «Οσίους Μετεωρίτες Πατέρες» και αργότερα επισκέφθηκε περιοχές του Δήμου Πύλης.

Ο Πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. σε δηλώσεις του έριξε …ταβανόπροκα για τα όσα «έζησαν» χθες τα Τρίκαλα με την άφιξη του Προέδρου του ΠαΣοΚ, λέγοντας «εμείς περιοδεύουμε χωρίς …προστασία Αστυνομικών και δεν …μονολογούμε αλλά κάνουμε διάλογο με τους πολίτες» και πρόσθεσε πως «υπάρχει τραγική κατάσταση στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας, με την αγορά να είναι στο απροχώρητο και χρειάζεται μια άλλη πολιτική που να οδηγήσει σε άλλη πορεία την χώρα».

Αιχμές υπήρξαν και για τα ΜΜΕ των Αθηνών με τον κ. Καμμένο να κάνει λόγο για «αποκλεισμό» του κόμματος του ενόψει εκλογών «από μια …συμμορία που ξεπούλησε την Ελλάδα και μας "αποκλείει" ακόμη και από εταιρείες… στοιχημάτων σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα», αρνούμενος να δώσει εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος των Ευρωεκλογών για τους ΑΝ.ΕΛ. και να βάλει εκλογικό ποσοστό που διεκδικείται από το κόμμα.

«Θα μας ψηφίσουν αυτοί που θέλουν Ελλάδα …αδούλωτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος που με επίσκεψη στην γειτονική Καρδίτσα, ολοκληρώνει την προεκλογική του περιοδεία στην Θεσσαλία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ