2014-05-12 17:46:06
Φωτογραφία για Απόλυτος κυρίαρχος σε τηλεθέαση και social media το Voice - Δείτε τα απίστευτα νούμερα που έκανε
"Ύστερα από 18 εβδομάδες με συγκλονιστικές φωνές και μοναδικές μουσικές στιγμές, το “THE VOICE” έφτασε στο... τέλος του και ανέδειξε την Μαρία Έλενα Κυριάκου ως τη μεγάλη φωνή της Ελλάδας!"

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ant1 για το μεγάλο σόου:

"Ο τελικός του μεγαλύτερου show της ελληνικής τηλεόρασης τα είχε όλα: Μεγάλες ερμηνείες, εκπλήξεις, συγκίνηση και αγωνία. Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε συντονισμένο στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει τον πολυαναμενόμενο τελικό με αποτέλεσμα το “THE VOICE” να σημειώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας το 50% στην πλειοψηφία των κοινών που το παρακολούθησαν.

Ο τελικός του THE VOICE σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη του show με μερίδιο 55,8% στο δυναμικό κοινό 15-44 ενώ σε όλα τα κοινά σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά στην πλειοψηφία πάνω από 50%. Στις γυναίκες 15-24 , έφτασε το 71,5% ενώ στις γυναίκες 25-44 το 57,8%.


4.280.000 άτομα παρακολούθησαν το THE VOICE έστω για ένα λεπτό, ενώ κατά μέσο όρο έμειναν στον ΑΝΤ1 1715.000 άτομα περίπου. Στο σύνολο του κοινού σημείωσε επίσης το υψηλότερο ποσοστό του με μερίδιο 46,6%

Συνολικά τα LIVE, σημείωσαν μερίδιο 49%, με τις γυναίκες 15-24 να έχουν παρακολουθήσει σε ποσοστό 57,7% και στις γυναίκες 25-44, σε ποσοστό 51,8%.

Πρώτος στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά και με πολύ μεγάλη διαφορά τερμάτισε ο τελικός του “THE VOICE”. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε τις 41 μονάδες με 53%. Μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με 56 μονάδες διαφορά!

Συγκεκριμένα σε επίπεδο 5λεπτου στο δυναμικό κοινό 15-44 η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 77,4%., Στο ίδιο πεντάλεπτο στις γυναίκες 15-24 σημείωσε 88% ενώ στο σύνολο του κοινού έφτασε το 70,9%!

Ύστερα από ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι οι τέσσερις φιναλίστ Λευτέρης Κιντάτος, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Αρετή Κοσμίδου και Αίμιλη Χαραλάμπους ανέβηκαν στη σκηνή του “THE VOICE” για τελευταία φορά διεκδικώντας τον τίτλο του «THE VOICE OF GREECE”.

Τον τελικό άνοιξαν οι οκτώ αποχωρήσαντες του προημιτελικού και του ημιτελικού, Άλεξ Οικονόμου, Κατερίνα Λιόλιου, Βασίλης Χατζηπαρτάλης, Άννα Μαρία Μπιλίδα, Γιούρι Μέλικοβ, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Παναγιώτης Βιντζηλαίος και Στέλιος Μαγαλιός που τραγούδησαν το «Love me again».

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου ανέβηκε πρώτη στο stage του τελικού και τραγούδησε το «Δυο εγωισμοί» που γράφτηκε για εκείνη ειδικά για τηβραδιά ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε μαζί με την Δέσποινα Βανδή σε ένα εντυπωσιακό ντουέτο το “No more tears”.

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Κιντάτος έδωσε τη λαϊκή νότα στη βραδιά με το τραγούδι «Μόνο για πάρτη της» του Βασίλη Καρρά και αμέσως μετά ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι Λευτέρης θα τον ακολουθήσει στις συναυλίες του στην Αμερική από την επόμενη κιόλας μέρα! Ο Λευτέρης Κιντάτος ερμήνευσε μαζί με τον coach του το «Για να σε εκδικηθώ» και εισέπραξαν το χειροκρότημα του κοινού. για τις προγραμματισμένες

Τη σκυτάλη πήρε η Αίμιλη Χαραλάμπους από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου και τραγούδησε το "Εγώ είμαι εγώ" ενώ η Μελίνα Ασλανίδου τραγούδησε μαζί της το «Ζήτα μου ότι θες» και το «Χειροκρότημα» ξεσηκώνοντας το στούντιο!

Το διαγωνιστικό μέρος "έκλεισε" το 16χρονο κορίτσι από την Αλεξανδρούπολη, η Αρετή Κοσμίδου με το τραγούδι "So cruel" και στη συνέχεια μοιράστηκε τη σκηνή με τον Μιχάλη/ Stavento για το τραγούδι "Πριν σε γνωρίσω".

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του κοινού, εκείνη που αποχώρησε ήταν η Αίμιλη Χαραλάμπους, αφού ήρθε τελευταία στις ψήφους.

Στο επόμενο μέρος του "The Voice" οι τρεις υποψήφιοι ανέβηκαν στο stage για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια που είχαν πει στα blinds και που τους είχαν δώσει το εισιτήριο για την δεύτερη φάση, τα battles.

Η Αρετή Κοσμίδου ερμήνευσε το "Let her go", ο Λευτέρης Κιντάτος το "Φεγγάρι μου χλωμό" και η Μαρία Έλενα Κυριάκου το "Because of you"!

Το κοινό, που είχε τον τελευταίο λόγο στον τελικό, αποφάσισε να αποχωρήσει από το "The Voice" ο Λευτέρης Κιντάτος, ο «λαϊκός γίγαντας» όπως τον είχε αποκαλέσει ο Αντώνης Ρέμος.

Λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, το δικό του showέδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο, χαρίζοντας στο κοινό μεγάλες τους επιτυχίες!

Η αγωνία κορυφώθηκε και το κοινό «έστεψε» με την ψήφο του την Μαρία Έλενα Κυριάκου ως τη μεγάλη φωνή της Ελλάδας και την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, μεγάλη νικήτρια του show!

To “THE VOICE” εκτός από ρεκόρ τηλεθέασης κατέρριψε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας στα social media σε όλη τη διάρκεια μετάδοσής του. Μόνο τη βραδιά του τελικού 350.000 χρήστες ήρθαν σε επαφή με online περιεχόμενο του THE VOICE στο Facebook, με 103.000 likes, comments και shares, στο Twitter καταγράφηκαν 37.000 tweets ενώ το Instagram δέχτηκε 14.600 photo likes και comments!

Αξίζει να σημειωθεί πως τους τελευταίους 5 μήνες που προβάλλεται το show, το #TheVoicegr ήταν κάθε Παρασκευή το Νο 1 trending topic με συνολικά περισσότερα από 300.000 tweets ενώ η επίσημη σελίδα στο facebook έφτασε τους 130.000 fans!

Το “ΤΗΕ VOICE” ανέδειξε την πρώτη μεγάλη φωνή της Ελλάδας και ήδη αναζητά την επόμενη! Ραντεβού στο επόμενο μουσικό ταξίδι! Μείνετε συντονισμένοι στο επίσημο site του ΑΝΤ1 antenna.gr/thevoice."
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
350+ ίπποι για το νέο Honda S2000
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
350+ ίπποι για το νέο Honda S2000
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ