2014-05-12 18:11:06
Φωτογραφία για Ξέρετε ποιος είναι ο πιο μισητός χαρακτήρας του Game of thrones; Αν όχι δείτε ποιος...
H 4η σεζόν του Game of Thrones έχει ήδη δώσει σε κοινό και κριτικούς τροφή για πολλά σχόλια.

Ακολουθούν SPOILERS!

Από τον ξαφνικό θάνατο του Joffrey μέχρι τη σκηνή του βιασμού και τις πολλές αποκλίσεις από τα βιβλία του George R.R. Martin, πολλές συζητήσεις υπέρ και κατά έχουν γίνει. Μάλιστα, έγιναν και μια σειρά από γκάλοπ ανάμεσα στους φαν της σειράς για το πώς βλέπουν μέχρι στιγμής την 4η σεζόν και τα αμφιλεγόμενα θέματα που έχει ανοίξει.

Απ’ ότι φαίνεται, ο χαρακτήρας που οι φαν του GoTs αντιπαθούν περισσότερο είναι η Cersei. Τώρα που ο Joffrey είναι νεκρός, 41% εκείνων που απάντησαν στο γκάλοπ επέλεξαν τη Cersei σ’ αυτή την κατηγορία, τη στιγμή που μόλις 1% επέλεξε τον Jaime ως τον λιγότερο συμπαθή χαρακτήρα. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι έκπληξη καθώς η ύπουλη Cersei πάντα βρίσκει τρόπους να χειραγωγεί τους πάντες γύρω της.

Όσον αφορά την αμφιλεγόμενη σκηνή ανάμεσα στον Jaime και τη Cersei, πολλοί κριτικοί υποστήριξαν ότι ήταν αναμφισβήτητα βιασμός, σε αντίθεση με τα σχόλια του σκηνοθέτη, αλλά οι τηλεθεατές έχουν ανάμεικτες απόψεις
. Σύμφωνα με την εν λόγω δημοσκόπηση, οι φαν του GoTs χωρίστηκαν προς τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις: 1) Ότι ήταν σίγουρα βιασμός. 2) Ότι ήταν συναινετική πράξη, σύμφωνα και με τις σκέψεις του σκηνοθέτη. 3) Ότι δεν είναι σίγουροι αν ισχύει το ένα ή το άλλο. Παρόλα αυτά, μια ισχνή πλειοψηφία της τάξεως του 38% συμφωνεί με τη συναινετικότητα του πράγματος.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Εν ολίγοις, περισσότεροι από τους μισούς από εκείνους που έλαβαν μέρος στο γκάλοπ είπαν ότι δεν τους ενοχλούν οι αποκλίσεις από τα βιβλία, αρκεί η σειρά να συνεχίσει να είναι το ίδιο ικανοποιητική, διαβάζουμε στο ysterografa.gr.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ