2014-05-12 23:00:34
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προανήγγειλε την ενίσχυση του Ολυμπιακού, αλλά ξεκαθάρισε ότι δε θα ρίξει... πυροτεχνήματα, όπως τόνισε, ενόψει των δημοτικών εκλογών. Στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση με τους κατόχους διαρκείας, ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων τόνισε ότι οι μεταγραφές θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ και της σεζόν δηλαδή σε συλλογικό επίπεδο σε όλες τις χώρες.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν πολλούς παίκτες εδώ και καιρό και υποστήριξε ότι η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και όποια λάθη έγιναν φέτος θα διορθωθούν.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι όλα θα γίνουν βάσει προγραμματισμού και χωρίς βιασύνη. «Θα γίνουν αλλαγές και προσθήκες, αυτό είναι βέβαιο. Οι κινήσεις όμως θα γίνουν στο σωστό timing. Δεν θέλουμε να κάνουμε κάποια μεταγραφή-πυροτέχνημα λόγω εκλογών», σημείωσε ανάμεσα σε άλλα.

Κι αφού τόνισε ότι «κάποια πρωταθλήματα είναι ακόμα σε εξέλιξη και γι’ αυτό οι κινήσεις μας θα πάνε για μετά τον τελικό του Champions League», εξήγησε:


«Δουλεύουμε απ’ την αρχή της χρονιάς για τις μεταγραφές. Έχουμε εντοπίσει στόχους και με κάποιους απ’ αυτούς μιλάμε τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα θα ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες, οι οποίοι θα έρθουν με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή. Και να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα πιο δυνατός του χρόνου».

Κατά τ’ άλλα ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων εξέφρασε και το παράπονό του για το φαινόμενο των άδειων καθισμάτων που παρατηρήθηκε κάποιες φορές στο «Καραϊσκάκη», σημειώνοντας ότι «δεν αισθάνομαι χαρούμενος όταν βλέπω ότι το γήπεδο δεν γεμίζει».

Δεν παρέλειψε, δε, ν’ αναφερθεί και στα επεισόδια που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είδατε τι έγινε στην Λεωφόρο και την Τούμπα. Όταν όμως έχεις να κάνεις με ανθρώπους που δεν υπολογίζουν από πολιτισμό, τι να γίνει. Εγώ αν έβλεπα τα γεγονότα στην Τούμπα θα είχα προσπαθήσει να τα αποτρέψω και θα είχα πάρει θέση άμεσα».

Κλείνοντας, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ερωτήθηκε και για το κόστος των εισιτηρίων διαρκείας. Και αφού σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει πιστός στην τακτική του να λαμβάνει υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής, σημείωσε ότι θα γίνει προσπάθεια να μειωθούν οι τιμές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ