2014-05-13 06:51:06
Φωτογραφία για Αυτό το τραγούδι το έγραψε ένας... σκύλος! [video]
Μέχρι που θα φτάνατε για να εκφράσετε την αγάπη σας για το σκυλάκι σας; Ο κιθαρίστας Brendan Biondi βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να το κάνει. Έχοντας περάσει έναν χρόνο, παρέα με τον Calvin, ένα Labrador, δέθηκε τόσο μαζί του που αποφάσισε να γράψει ένα τραγούδι, στο οποίο "τραγουδά" ο σκύλος του. Πραγματικά χαριτωμένο και ειλικρινά όμορφο.

Όσοι είχαν σκυλί και το έχασαν, θα συγκινηθούν. Όσοι ζουν παρέα με έναν τετράποδο διαβολάκο, θα διασκεδάσουν και θα θυμηθούν όλα εκείνα που κάνουν τη ζωή μαζί του τόσο καλύτερη. Όσοι το σκέφτονται, ακόμα, να πάρουν ένα κουταβάκι, ίσως, αυτό είναι ό,τι χρειάζονται, για να κάνουν το βήμα. Και όσοι δεν αγαπούν τους σκύλους (ζουν ανάμεσά μας), μπορεί να αλλάξουν γνώμη.

Στο παρακάτω βίντεο, θα ακούσουμε ένα τραγούδι, διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Αν ρωτήσετε τον Brendan Biondi, τον μουσικό που το ανέβασε στο YouTube, θα σας απαντήσει ότι είναι “ένα τραγούδι που έγραψε ο σκύλος μου”. Πράγματι, αυτός είναι ο τίτλος του. Ελπίζουμε να μην σας απογοητεύσουμε, όμως, αν σας πούμε ότι ο Calvin, το σκυλί του, απλά πρωταγωνιστεί στο κλιπ.


Το τραγούδι είναι, φυσικά, δημιουργία του ίδιου του Brendan. Όπως αναφέρει, είναι πολύ περήφανος που μοιράζεται ένα κομμάτι, το οποίο έγραψε, κοιτάζοντας τον κόσμο από την οπτική ενός σκύλου. Έμπνευσή του ήταν ο τελευταίος ένας χρόνος που πέρασε μεγαλώνοντας και εκπαιδεύοντας τον Calvin, ένα Labrador, που θα γίνει σκύλος – βοηθός.

Χαρακτηρίζει το πρωτότυπο τραγούδι, σαν ένα εορτασμό του δεσμού μεταξύ σκύλου και ανθρώπου. Και ο οποιοσδήποτε έχει μοιραστεί τη ζωή του με ένα σκυλάκι, θα συμφωνήσει ότι αυτός ο δεσμός είναι μοναδικός. Δεν βγαίνουν τυχαία οι παροιμίες για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου. Ένας τετράποδος φίλος μπορεί να σε αγγίξει με τρόπους μοναδικούς.

Λίγα πράγματα μπορούν να συγκριθούν με τα συναισθήματα που εκφράζει απέναντι στο “αφεντικό” του ένα σκυλί. Αλλά, ας αφήσουμε το... ίδιο, να μας τα πει καλύτερα:

“Κανείς δεν ξέρει πόσο σε αγαπώ και σε νοιάζομαι. Η βόλτα στο πλάι σου μοιάζει ασήμαντη, αλλά στην πραγματικότητα σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Είσαι το αγαπημένο κομμάτι της ζωής μου”, τραγουδά ο Calvin, όσο... παρακαλά να του πετάξουμε τη μπάλα του! Μαζί του, κάθε σκυλί. Ίσως, περισσότεροι άνθρωποι να έπρεπε να βλέπουν έτσι τη ζωή, δε νομίζετε;

Το τραγούδι του Brendan Biondi, ο οποίος είναι κιθαρίστας του συγκροτήματος Clear For Takeoff, εκτός από το να μας ζεσταίνει την καρδιά, έχει και έναν άλλο, σημαντικό σκοπό. Τα μισά από τα έσοδα, θα πάνε ως δωρεά στον οργανισμό Hero Dogs, ο οποίος εκπαιδεύει κουταβάκια, για να γίνουν σκύλοι βοηθοί, ζευγαρώνοντάς τα με τραυματίες πολέμου.
pathfinder.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ