2014-05-13 07:11:09
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ορεινά τμήματα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε την Τρίτη 13 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς, 18 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 28 βαθμούς στην Κρήτη, 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς-νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό από δυτικές διευθύνσεις έως ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.


Αραιές νεφώσεις και αυξημένο το αίσθημα της ζέστης περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου γρήγορα θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενήσουν.

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ