2014-05-13 07:46:04
Φωτογραφία για Δίδυμα γεννήθηκαν πιασμένα χέρι- χέρι! Δείτε το συγκινητικό βίντεο!
Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 10 Μαΐου με καισαρική τομή και είναι μονοαμνιοτικά, μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση η οποία εμφανίζεται σε 1 στις 10.000 γεννήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα δίδυμα μοιράζονται τον ίδιο αμνιακό σάκο μέσα στη μήτρα της μητέρας τους, καθώς και τον ίδιο πλακούντα.

"Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω με λόγια πόσο ενθουσιασμένοι είμαστε που τα μωρά είναι καλά... είναι υπέροχο που μπορούμε να τα κρατούμε στην αγκαλιά μας", ανέφερε ο πατέρας τους λίγες ώρες μετά την γέννησή τους ενώ η μητέρα τους δήλωσε: "Είναι ήδη οι καλύτερες φίλες! Δεν το πιστεύω ότι κρατούσαν τα χεράκια τους!!".

Αμέσως μετά τη γέννηση τους, τα μωρά μεταφέρθηκαν στο Children's Hospital του Akron καθώς θα χρειαστούν αναπνευστική υποστήριξη για κάποιες ημέρες. Υπολογίζεται ότι θα πάνε στο σπίτι τους ύστερα από τέσσερις εβδομάδες. Οι γονείς έχουν ακόμη ένα αγοράκι, τον Jason, που γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια στις 27 Γενάρη του 2014. Την ίδια μέρα, η Sarah έμαθε ότι κυοφορούσε δίδυμα κοριτσάκια. Τα μωρά γεννήθηκαν στις 33 εβδομάδες ενώ υπήρχαν πολύ λίγες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
mama365.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ