2012-04-22 21:43:42
Φωτογραφία για ΣΟΥΗΔΙΑ: Πήγε σε πολυπολιτισμικό πάρτι και την βίασαν ομαδικά 7 Αφγανοί - ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
 

Επτά Αφγανοί που κατηγορούντανγια τον βιασμό μιας γυναίκας σε ένα χώρο στέγασης για αιτούντες άσυλο στο Smålandστη νοτιοανατολική Σουηδία, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση την Τετάρτη από τοΕπαρχιακό Δικαστήριο του Eksjö.

"Ήλπιζα ότι θα γλύτωνα,ότι θα τελείωνε και ότι κάποιος θα έμπαινε στο δωμάτιο", είπε η γυναίκα,σύμφωνα με την εφημερίδα Aftonbladet.

Η γυναίκα, 29 ετών,μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε σε ένα πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στις αρχέςΔεκεμβρίου 2011, σε ένα διαμέρισμα που κατοικούσαν μετανάστες που ζητούσαν άσυλοσε συγκρότημα κατοικιών για μετανάστες(Migrationsverket).

Όμως επτά Αφγανοί την οδήγησανδια της βίας σε μια κρεβατοκάμαρα και την βίασαν εκ περιτροπής.

«Στην αρχή δεν κατάλαβα τίποτα.Νόμισα ότι ήταν αστείο. Όλοι τους μέχρι εκείνη την ώρα ήταν καλοί και τότεξαφνικά όλα άλλαξαν» είπε η γυναίκα στην Aftonbladet.

Οι αλλοδαποί την κρατούσανκαι κάλυψαν το στόμα της για να την εμποδίσουν να φωνάξει. Αν και προσπάθησε ναξεφύγει με κλοτσιές, δεν τα κατάφερε.


Σύμφωνα με τη γυναίκα,κανένας από τους δράστες δεν προσπάθησε να σταματήσει  τους άλλους από το βιασμό της από τη στιγμήπου ξεκίνησαν.

«Χτυπούσαν παλαμάκια καιγελούσαν συνεχώς», είπε η γυναίκα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Όταν ο 25χρονος άνδρας πουτην έφερε στο πάρτι, επέστρεψε στο διαμέρισμα μετά από μερικές ώρες, η γυναίκα ήλπιζεότι θα την σώσει, αλλά εκείνος ενώθηκε με τους άλλους.

Μόνο όταν κάποιοι έφυγαν καιάλλοι κοιμήθηκαν, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει τηναστυνομία.

Και οι επτά δράστες αρνήθηκαντους ισχυρισμούς της γυναίκας, αλλά το δικαστήριο δέχτηκε ότι τα στοιχείαεναντίον τους ήταν πειστικά. Δύο από αυτούς μάλιστα, παραδέχθηκαν ότι είχανσεξουαλική επαφή με τη γυναίκα, αλλά ισχυρίστηκαν ότι ήταν «συναινετική».

Τέσσερις από τους άνδρεςκαταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης έξι ετών, δύο σε έξι ετών και έξι μηνών καιένας άλλος, που ήταν κάτω των 21 ετών, όταν διεπράχθη το έγκλημα, σε 4 έτη καιέξι μήνες.

Όλοι οι καταδικασθέντες θααπελαθούν από τη Σουηδία και δεν θα τους επιτραπεί να γυρίσουν πίσω γιατουλάχιστον δεκαπέντε χρόνια μετά την έκτιση της ποινής τους.

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ