2014-05-13 08:20:29
Φωτογραφία για ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΣΥΝΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ...
Από μεριάς Ολυμπιακού δεν προέκυψαν επιβεβαιώσεις ή... διαψεύσεις τη Δευτέρα με τους ανθρώπους των ερυθρόλευκων να μεταφέρουν τις πλέον ουσιαστικές εξελίξεις για μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο Λιμάνι προχωρούν τον σχεδιασμό της ομάδας δίχως αυτό να σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη βιασύνη. Εξάλλου ο προγραμματισμός έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, κινήσεις γίνονται σε διάφορα μέτωπα και αρκετά σύντομα θα επέλθουν και τα νεότερα τόσο για τον Άλαν Πουλίδο και τον Πάπε Ντιόπ όσο και για άλλες ανοιχτές υποθέσεις.

Από μεριάς Ολυμπιακού πάντως τη Δευτέρα δεν ανέκυψε κάποια επιβεβαίωση η διάψευση ονόματος. Ονόματα βέβαια διαρρέουν συνέχεια και από την ιταλική αγορά (Κριστάλδο και Μπαριέντος) και από άλλα πρωταθλήματα. Στο Λιμάνι θα δρομολογήσουν τις τελικές εξελίξεις για αρκετά... μέτωπα που υπάρχουν μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως δήλωσε και ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Άλλωστε σε ανοιχτή γραμμή με το εξωτερικό είναι και ο Κριστιάν Καρεμπέ αλλά και οι Χουάνχο Λορένθο και Πιέρ Ισά ενώ και ο Μίτσελ κάνει διαρκώς επαφές στην Ισπανία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ