2014-05-13 16:49:07
Φωτογραφία για ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΡΙΩΝ...
Οι εκπρόσωποι των Κάμπελ, Μέγιερι και Μαρκάνο αναμένονται στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν με τον Ολυμπιακό το μέλλον των πελατών τους στο Λιμάνι.

Μόλις τη Δευτέρα (12/5), ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθέρισε πως οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσουν μετά και τον τελικό του Champions League. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι εξελίξεις δεν μπορούν να τρέξουν για παίκτες που φορούσαν πέρσι την φανέλα της ομάδας.

Η πλέον δύσκολη περίπτωση για τους ερυθρόλευκους είναι αυτή του Τζόελ Κάμπελ, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει. Ο Κοσταρικανός διεθνής εξτρέμ ανήκει στην Άρσεναλ, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον παίκτη.

Ο Κάμπελ φυσικά με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως προτιμά την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αν δεν παραμείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ.

Με το Παγκόσμιο Κύπελλο προ των πυλών, οι συζητήσεις δυσκολεύουν πιο πολύ και ο Κάμπελ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.


Ο εκπρόσωπος του παίκτη ωστόσο αναμένεται στην Ελλάδα προκειμένου να μιλήσει με τον Ολυμπιακό για το μέλλον του πελάτη του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr".

Στη χώρα μας έρχεται και ο μάνατζερ του Μπάλας Μέγιερι, , όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, με την προοπτική ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών να είναι μια πιθανή εξέλιξη.

Ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ πιστεύουν στις δυνατότητες του 24χρονου Ούγγρου γκολκίπερ, στον οποίο βλέπουν για την ώρα έναν καλό αναπληρωματικό του Ρομπέρτο με ικανότητα να εξελιχθεί σε εξαιρετικό τερματοφύλακα στο μέλλον.

Τέλος, τα διαδικαστικά μοιάζουν να απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ιβάν Μαρκάνο από την Ρουμπίν Καζάν. Γι' αυτό και ο εκπρόσωπος του 28χρονου Ισπανού αμυντικού θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές και να τελειώσει η μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ