2014-05-13 18:33:12
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΓΙΑ... ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
Ο Αργύρης Καμπούρης μίλησε στον «Γαύρο» για την κούπα μέσα στην Πόλη.

Αναλυτικά:

Ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό, αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι της ομάδας και οι παίκτες έμειναν μέχρι τέλους συγκεντρωμένοι για το αποτέλεσμα. Το φανταστικό είναι πως δεν τα παράτησαν παρότι οι Ρώσοι είχαν ξεφύγει στο σκορ, ροκάνισαν με κάθε τρόπο τη διαφορά και μπήκαν για να κερδίσουν το ματς.

Σημαντικό, όμως, ήταν ένα: η ομορφιά αυτού του παιχνιδιού. Ήταν απίστευτες και οι εντάσεις που ζήσαμε όλοι στην Πόλη, η απογοήτευση που έβλεπες στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ που δεν υπήρχε σ’ αυτόν του Ολυμπιακού. Όλοι το πίστεψαν από ένα σημείο και μετά, με τον Θρύλο να μπαίνει στο παιχνίδι και να το παίρνει με τη σουτάρα του Πρίντεζη που έγραψε ιστορία. Ένα σουτ που ο Γιώργος το έχει αναγάγει σε επιστήμη.

Αυτό που μπορώ να πω είναι πως η ένταση που έζησα στις εξέδρες τότε ήταν πρωτόγνωρη. Ο κόσμος ήταν απολαυστικός, όλοι έγιναν ένα κουβάρι. Οι Γαύροι έκλαιγαν από χαρά με αυτά τα μικρά παιδιά του Ίβκοβιτς να δείχνουν τα τεράστια ψυχικά τους αποθέματα, που γύρισαν ένα ματς απέναντι σε μία τόσο ισχυρή ομάδα όπως ήταν τότε η ΤΣΣΚΑ.


Ήταν εύκολο να διακρίνει κανείς την ηρεμία του προπονητή στον πάγκο που δεν είχε την πίεση. Είχε τόσα πολλά καταφέρει ήδη που με σοβαρότητα πήρε το ματς, και βλέποντάς τον εγώ έλεγα σε όλη την οικογένειά μου που είχε έρθει μαζί μου πως «θα το πάρουμε, δεν χάνεται αυτό το ματς».

Η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πού βρέθηκα μετά τη λήξη. Σε ποια θέση καθόμουν και με ποιον πανηγύριζα μαζί. Η εμπειρία του να γυρνάς ένα ματς 19 πόντων και να βλέπεις τα πανικοβλημένα πρόσωπα των αντιπάλων ήταν το κερασάκι σε αυτήν τη βραδιά.

Ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να μη ζήσει τέτοιες στιγμές, όμως ο κόσμος οφείλει να είναι κοντά στην ομάδα για το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός παραμένει μεγάλο σωματείο και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση. Αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και πλέον πρέπει να γυρίσουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και εκεί να δώσουν τη βαρύτητά τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ