2014-05-14 00:26:10
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΝΤΙΑΤΣΚΟΦ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέι Ντιάτσκοφ βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τις επαφές με τον Ουκρανό να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Στο βόλεϊ και συνολικά στον αθλητισμό υπάρχουν δύο μοντέλα αναφορικά με τις μεταγραφές. Το ένα έχει να κάνει με την ομάδα που έχοντας φυσικά και τα χρήματα κλείνει όσο γίνεται πιο νωρίς το ρόστερ της, δίνοντας έστω και λίγα ευρώ παραπάνω και το άλλο με την ομάδα που από την στιγμή που δεν έχει και την άνεση, περιμένει να πέσουν τα μπάτζετ για να φτιάξει το δικό της.

Ο Ολυμπιακός, ειδικά τα τελευταία χρόνια ανήκει στην πρώτη κατηγορία, με τους ερυθρόλευκους πριν καν προλάβουν να πανηγυρίσουν το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ, να έχουν προχωρήσει ήδη τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Ένας σχεδιασμός που δεν έχει να κάνει μόνο με ανανεώσεις όπως αυτή του Γιούρισιτς, αλλά και με αποκτήσεις όπως αυτή του Προύσαλη.


Οι κινήσεις συνεχίζονται με την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη να βρίσκεται μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, την απόκτηση του Αντρέι Ντιάτσκοφ. Του Ουκρανού ακραίου που φέτος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Φοίνικα. Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, βρίσκονται σε επαφές με τον 29χρονο ακραίο και αν τελικά τον αποκτήσουν θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο στην θέση αυτή, κοιτάζοντας φυσικά και την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν μπορεί κανείς να μιλάει για σιγουριά, ενώ συνολικά στον Ολυμπιακό κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις ακραίων, θέλονταςενα μπορέσουν όχι μόνο να παραμείνουν στην κορυφή στην Ελλάδα, αλλά να κάνουν και μια όσο γίνεται καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιος είναι ο Ντιάτσκοφ

Ο Ουκρανός ακραίος γεννήθηκε στις 28/4/1985 και έχει ύψος 2.02. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κίεβ όπου έμεινε έξι χρόνια και στην συνέχεια πήγε στην Ατόμ Τσερκάσι για δύο και την Λοκομοτίβ Χάρκιβ για άλλα δύο, πριν αρχίσει το ταξίδι του στην Ιταλία. Στην γειτονική χώρα έπαιξε στην Έσε Τικαρίλο Λορέτο, την Γιόγκα Φορλί, την Κάζα Μόντενα, την Αντρεόλι Λατίνα και την Ρέτζιο Εμίλια πριν αποκτηθεί από τον Φοίνικα Σύρου, με στον οποίο ήταν και ο ηγέτης του. Ήταν συνολικά 10ος σκορερ με 347 πόντους, 12ος στους άσους με 24, 16ος στο μπλοκ με 41 και πρώτος ακραίος στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ το μεγάλο του όπλο είναι η επίθεση, όπου και ήταν 4ος σε αποτελεσματικότητα με το εξαιρετικό 55%.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ