2014-05-14 02:42:04
Φωτογραφία για Τα σκηνικά της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων σε πλήρη εγκατάλειψη! [photos]
Έρμαιο των τρωκτικών και όχι μόνο είναι τα σκηνικά και τα εξαρτήματα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν και αποτελούν μέρος του υπερθέαματος που έκανε όλο τον κόσμο το 2004 να στρέψει το βλέμμα του στην Ελλάδα.

Σήμερα μια δεκαετία μετά, τα απομεινάρια εκείνης της μεγαλειώδους τελετής, αντί να αποτελουν μέρος μιας μοναδικής έκθεσης, στην οποία θα βρίσκονται μέσα σε άψογη κατάσταση όλα όσα χρησιμοποιήθηκαν για εκείνη την βραδιά, προκαλώντας το ενδιαφέρον πολλών χιλιάδων επισκεπτών, αυτά βρίσκονται παρατημένα και σκονισμένα.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει  το CretePlus.gr είναι αδιάψευστος μάρτυρας για το χάλι των σκηνικών, τα οποία - τουλάχιστον- οι αρμόδιοι- φρόντισαν να τα έχουν σε εξωτερικό μεν, στεγασμένο δε, χώρο στο Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων.

Ο ανεκμετάλλευτος εξοπλισμός θα μποσούσε κάλλιστα να γίνει το θέμα ενός μουσείου αφιερωμένου  στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πόσο εντυπωσιακό θα ήταν να υπάρχει ένα κτιριακό συγκρότημα, μέσα στο οποίο θα ζωντάντευε ξανά η βραδιά της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η οποία - παρα τις οδυνηρές οικονομικές συνέπειες λόγω των λαθών των ιθυνόντων-  αποτελεί μια από τις λαμπρότερες σελίδες της σύγχρονης ιστορίας της χώρας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ