2014-05-14 09:32:17
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ... ΠΟΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ!
Ανυπομονεί για το φετινό φάιναλ φορ, είναι ενθουσιασμένος στην προοπτική και μόνο ότι η Ρεάλ θα σηκώσει την κούπα, ενώ παράλληλα ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ τόνισε ότι η ήττα στον περσινό τελικό από τον Ολυμπιακό ήταν μάθημα για τους Μαδριλένους, ενώ μίλησε και για το... μούσι του!

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την συμμετοχή της Ρεάλ στο φάιναλ φορ του Μιλάνου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή μας στο Final-4. Μετά την ήττα στο Λονδίνο βάλαμε έναν στόχο στο μυαλό μας και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για αυτόν. Δεν θα είναι εύκολο όμως αυτή τη φορά ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας», ανέφερε αρχικά ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα, μίλησε για τις προηγούμενες συμμετοχές της Ρεάλ σε Φάιναλ Φορ: «Το 2011 ήταν η πρώτη μου σεζόν στη Ρεάλ, η πρώτη μου χρονιά πίσω στην Ευρώπη μετά το ΝΒΑ. Παίξαμε στο Final-4 της Βαρκελώνης, γεγονός που μας βοήθησε τα επόμενα χρόνια. Πέρσι στο Λονδίνο ήμασταν αρκετά καλοί, κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα όμως στον τελικό χάσαμε από τον Ολυμπιακό. Γίναμε καλύτεροι και πιο έμπειροι, παρά την ήττα».


«Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Πρέπει να είσαι δυνατός, να θυμάσαι πάντα ότι το παιχνίδι είναι μεγάλο και να είσαι έτοιμος για 40 λεπτά! Ακόμα κι αν ξεκινάς καλά, πρέπει να συνεχίζεις στους ίδιους ρυθμούς. Θα υπάρχουν στιγμές που ο αντίπαλός σου θα παίζει καλύτερα όμως εσύ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος», ανέφερε για το τι έμαθε από τον περσινό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Όσο για το πιο θα είναι το μυστικό όπλο των Μαδριλένων; «Περιμένουμε πολλά από τον Τζέισι Κάρολ! Έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού, φέτος δεν είχε την τύχη μαζί του όμως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

Αντίπαλος στον σπουδαίο ημιτελικό, η Μπαρτσελόνα. «Δεν μας ενδιαφέρει. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, τα πράγματα είναι δύσκολα όποιον κι αν έχεις απέναντί σου!».

Και τέλος ρωτήθηκε για το μούσι του, και αν θα το ξυρίσει αν η Ρεάλ πάρει την Ευρωλίγκα: «Όχι! Σε καμία περίπτωση! Μου αρέσει το μούσι. Δεν είμαι προληπτικός. Θα το κρατήσω, ακόμα κι αν κερδίσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ