2014-05-14 11:00:36
Φωτογραφία για Πατρών - Κορίνθου: Οπλιστείτε με υπομονή!
Η Ολυμπία Οδός, ανακοίνωσε ότι η ΝΕΟ «Κορίνθου - Πατρών» θα είναι κλειστή από σήμερα Τετάρτη 14 Μαΐου από τις 15:00 το μεσημέρι έως τις 07:00 το πρωί της επόμενης μέρας (Πέμπτη 15 Μαΐου), στο ύψος της Χ.Θ. 102+515 (μεταξύ Κόμβων Αρχαίας Κορίνθου και Κιάτου), προκειμένου να εκτελεσθούν εργασίες κατεδάφισης της Γέφυρας Σαϊτέικων από τον αρμόδιο κατασκευαστή (ΤΕΡΝΑ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας θα εφαρμοσθούν καθ' όλο το ανωτέρω διάστημα ευρείες κυκλοφοριακές παρακάμψεις, ως ακολούθως:

- Στην κατεύθυνση προς Πάτρα, από το ύψος της Πουλίτσας ( Χ.Θ. 100 +800) έως το ύψος των ΣΕΑ Κιάτου (Χ.Θ. 103 +500), η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από το όμορο τοπικό οδικό δίκτυο. Ωστόσο τα φορτηγά μεγάλου μήκους (>13 μ) θα πρέπει να εξέρχονται νωρίτερα, στον Κόμβο Αρχαίας Κορίνθου και μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. να εισέρχονται ξανά στη Νέα Ε.Ο. μέσω του Κόμβου του Κιάτου.


- Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, από το ύψος του Κόμβου Κιάτου (Χ .Θ. 107+320) η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται από την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου-Πατρών μέχρι τον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου και εν συνεχεία μέσω του παράπλευρου της ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου θα εισέρχεται σε αυτήν από τον κλάδο εισόδου του Ημικόμβου Κορίνθου (Χ.Θ. 82 +100) προς Αθήνα.

Η Ολυμπία Οδός συνιστά στους οδηγούς να αποφύγουν, ει δυνατόν, τις μετακινήσεις τους, στο ανωτέρω χρονικό διάστημα και τμήμα του οδικού δικτύου.

Όσοι αναγκαστικά διέλθουν από την περιοχή, παρακαλούνται να συμμορφώνονται προς τη σχετική προσωρινή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή, καθώς και να δείξουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ