2014-05-14 11:20:06
Φωτογραφία για ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «2Χ2» ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Θετικά δείγματα έδειξε ο Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του με τον Πανιώνιο, που διεξήχθη στο ΣΕΦ.

Αυτό δεν σημαίνει, όμως, πως παίκτες και τεχνική ηγεσία δεν θα πρέπει να ανεβάσουν κι άλλο... «στροφές», εν όψει του δεύτερου αγώνα. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφθασαν σε ευρείας έκτασης νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία όμως παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού γνωρίζουν πως ο δεύτερος ημιτελικός των πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Α1 θα είναι σαφώς πιο απαιτητικός και θα πρέπει να δείξουν ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσοχή για να κάνουν το «δύο στα δύο», εκμεταλλευόμενοι ιδανικά το πλεονέκτημα έδρας.

Οι δύο αντίπαλοι θα ξαναπαίξουν αύριο (15/05, 21.30) και πάλι στο φαληρικό στάδιο. Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα συνεχιστεί σήμερα στο ΣΕΦ, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να αναμένεται να έχει και πάλι στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Εξάλλου, και ο Δημήτρης Κατσίβελης που δεν έπαιξε χθες (13/05) είναι πλέον καλά, έχοντας ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει σήμερα, μετά το πέρας του ομαδικού προγράμματος, για τους παίκτες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή και δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους, αφήνοντάς τους εκτός ροτέισον, προκειμένου να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» εν όψει της συνέχειας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ