2014-05-14 17:31:12
Φωτογραφία για Κλεμμένα Όνειρα: Το φινάλε θα γραφτεί με αίμα!
Δραματικό θα είναι το φινάλε των «Κλεμμένων ονείρων». Ο Μαλτέζος θα... βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου με μάρτυρες κατηγορίας την οικογένειά του !

Δραματικό θα είναι το φινάλε των «Κλεμμένων ονείρων». Ο Μαλτέζος θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου με μάρτυρες κατηγορίας την οικογένειά του! Τα γυρίσματα της καθημερινής σειράς του Mega ολοκληρώθηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε και το τέλος αναμένεται συγκλονιστικό! Η δολοφονία του Στιβ Μαυρίδη (Παναγιώτη Μπουγιούρη) από τον Δημήτρη Μαλτέζο (Αλέξανδρος Σταύρου) αποκαλύπτει πως ο επιχειρηματίας είχε σκηνοθετήσει τον θάνατό του και δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα.

Ετσι ξεκινά ένα μπαράζ διώξεων στο οποίο πρωτοστατούν ο νέος αστυνομικός διοικητής (Σπύρος Θεοδόσης) με τη συμβολή του νέου αξιωματικού της ασφάλειας Γιώργου Αλεξάνδρου (Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος). Πράγματι τα στοιχεία οδηγούν σε πόρισμα - καταπέλτη και σ' αυτό συμβάλλει τα μέγιστα και η κατάθεση της Αννας (Αννα Ανδριανού), που δεν ξέχασε ποτέ όσα συνέβησαν στον Μπίλι
. Αλλά και οι δύο μητέρες Αλεξάνδρα (Ελισάβετ Μουτάφη) και Βίκυ (Λιλή Τσεσματζόγλου) στο οικογενειακό συμβούλιο που συγκαλούν με τον Αρη (Ορφέας Παπαδόπουλος), τον Σταύρο (Κωνσταντίνος Λάγκος) και τη Χρύσα (Αθηνά Οικονομάκου) αποφασίζουν να καταθέσουν όλοι εναντίον του Μαλτέζου στην επικείμενη δίκη. Μοναδική υπερασπίστρια του Δημήτρη η μητέρα του, Ελεν Τζόρνταν (Ελένη Φιλίνη).

Η πολύκροτη δίκη ξεκινά με τους πάντες να παρακολουθούν την εξέλιξή της με κομμένη την ανάσα. Η ώρα που ο Δημήτρης Μαλτέζος θα τιμωρηθεί για όλα όσα έπραξε έχει φθάσει. Οι καταθέσεις των παιδιών του και των δύο γυναικών, Βίκυς και Αλεξάνδρας, είναι κόλαφος εναντίον του. Ωστόσο, η χαριστική βολή δίνεται από την Αννα η οποία προσκομίζει στο δικαστήριο ατράνταχτα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν την ενοχή του Μαλτέζου για όλες τις δολοφονίες.

Στην υπόθεση της απαγωγής της Χρύσας το τοπίο παραμένει θολό μέχρι τη στιγμή που ένας μάρτυρας-κλειδί ξεδιαλύνει και αυτή την υπόθεση. Ο Μαλτέζος δείχνει μετανιωμένος και προσπαθεί να πλησιάσει τα τρία του παιδιά. Μάταια όμως καθώς συναντά απροσπέλαστο τείχος.

Και ενώ η έδρα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ποινή που επιβάλλει στον επιχειρηματία για τα εγκλήματα που διέπραξε τα πάντα ανατρέπονται για μια ακόμη φορά: Ενα πρόσωπο - έκπληξη εντός του δικαστηρίου, το οποίο θα υποδυθεί ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος, πυροβολεί με αποτέλεσμα τον θάνατο ή τους θανάτους κάποιους εκ των βασικών πρωταγωνιστών... Τίποτα πια στη ζωή των ηρώων δεν θα είναι το ίδιο μετά την εξέλιξη αυτήν Πηγή: zappit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ