2014-05-14 17:14:30
Φωτογραφία για ΓΕΜΙΣΕ... ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ!
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο "Γ. Καραϊσκάκης" (09:00-13:00) η αθλητική ημερίδα «Ευ αγωνίζεσθαι», παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σκοπός του εγχειρήματος, ήταν να μάθουν πολλά από τα παιδιά τα μυστικά διάφορων σπορ, όπως για παράδειγμα της ξιφασκίας, της τοξοβολίας και πολλών άλλων.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο οποίος στηρίζει το μέλλον της Ελλάδας, έδωσε τη δυνατότητα σε πάρα πολλά παιδιά να εξασκηθούν σε σπορ που ίσως πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια και είδε από κοντά τους αστέρες του μέλλοντος.

Παρόντες ήταν πάρα πολλοί γνωστοί αθλητές του Θρύλου, που με περίσσιο ενδιαφέρον και αγάπη, έδειξαν στα πιτσιρίκια πάρα πολλά πράγματα, για να πάρουν μια ιδέα για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να κάνεις οποιοδήποτε σπορ.

«Παρών» βέβαια ήταν και ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννης Μώραλης, ο οποίος συμβούλεψε τα παιδιά για το πώς θα γίνουν καλύτερα. Δεν δίστασε, μάλιστα, να δοκιμάσει και ο ίδιος τις ικανότητές του, δίνοντας το καλό παράδειγμα.

Ωραίες στιγμές σήμερα στο Καραϊσκάκη, με τα παιδιά να βλέπουν από κοντά μερικούς από τους πιο θρυλικούς αστέρες του Ολυμπιακού, όπως οι Νικοπολίδης, Γιαννακόπουλος, Παπαθανασίου και πολλοί άλλοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ