2014-05-14 17:32:04
Φωτογραφία για Μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Ο γύρος του κόσμου με ιδιωτικό τζετ [photos]
Ανεπανάληπτη εμπειρία

Η Four Seasons προσφέρει μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία, εκδρομή με... ιδιωτικό τζετ στο γύρο του κόσμου, με διαμονή στα ξακουστά πολυτελή θέρετρα της εταιρείας. Η ιδέα είναι εντυπωσιακή, δε μπορούμε να σκεφτούμε κάποιον καλύτερο τρόπο για να ταξιδεύει κανείς, σύμφωνα με το inflight.gr!

Το μαύρο Boeing 757-200 της Four Seasons έχει διαμορφωθεί εσωτερικά με τρόπο που θυμίζει Λίαρ τζετ. Είναι εξοπλισμένο με χειροποίητα δερμάτινα καθίσματα που μετατρέπονται σε απολύτως επίπεδα κρεβάτια και Wi-Fi παγκόσμιας εμβέλειας.

Το σέρβις εν πτήσει αναμένεται να θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο, ένας σεφ της εταιρείας θα ικανοποιεί τις ανάγκες των 52 επιβατών, ακόμη και για ειδικό διαιτολόγιο.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για Spa, γκολφ κλπ στα θέρετρα που πρόκειται να επισκεφτούν στη συνέχεια, επίσης θα μπορούν να καταρτίσουν πρόγραμμα επισκέψεων σε αξιοθέατα με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού της Four Seasons.


Προγραμματισμένες εκδρομές

Αυτή τη στιγμή έχουν προγραμματιστεί 2 εκδρομές για το γύρο του κόσμου με διάρκεια 24 ημερών, ενώ υπάρχει επιλογή για εκδρομή στο γύρο της Ευρώπης με διάρκεια 16 ημερών:

Αναχώρηση από το Λος Άντζελες στις 9 Φεβρουαρίου 2015, περιλαμβάνει προορισμούς όπως Χαβάη, Μπόρα-Μπόρα, Σίδνεϊ, Μπαλί, Βόρεια Ταϊλάνδη, Τατζ Μαχάλ & Βομβάη και Κωνσταντινούπολη, με τελικό προορισμό το Λονδίνο. Κόστος από 86.700 ευρώ / άτομο.

Αναχώρηση από το Σιάτλ στις 16 Αυγούστου 2015, περιλαμβάνει προορισμούς όπως Τόκιο, Πεκίνο, Μαλδίβες, Σερενγκέτι (Τανζανία), Κωνσταντινούπολη, Αγία Πετρούπολη και Μαρακές, με τελικό προορισμό τη Νέα Υόρκη. Κόστος από 86.700 ευρώ / άτομο.

Για τον Απρίλιο έχει προγραμματιστεί μια φθηνότερη εκδρομή με αναχώρηση από το Παρίσι και διάρκεια 16 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν μνημεία και έργα τέχνης σε 7 δημοφιλείς πόλεις της Ευρώπης, με κόστος από 50.300 ευρώ.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ