2014-05-14 17:41:17
Φωτογραφία για Ανάσα για τους Πολύτεκνους η Ενέργεια του ΕΥ CLUB
Περισσότερα από ενάμιση τόνος τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης και 200 τσάντες με ολοκαίνουργια ρούχα για μητέρες και παιδιά, είναι το αποτέλεσμα της νέας δράσης που διοργάνωσε η κάρτα υγείας ΕΥ Club με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ της ΜΗΤΕΡΑΣ «Είναι συγκινητική η προσφορά εταιρειών και απλών ανθρώπων που σε περίοδο τόσο σκληρής οικονομικής κρίσης στηρίζουν την πολύτεκνη οικογένεια» τόνισε η Άννα Τζέπτιμπη υπεύθυνη του κοινωνικού τομέα του Συλλόγου Πολύτεκνων Οικογενειών «οι Άγιοι Πάντες».

Η δράση αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαϊου με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , του ΣΚΑΙ και του Συνεταιρισμού TAXI WAY, τα μέλη του οποίου μετέφεραν αφιλοκερδώς τρόφιμα και ρούχα στο σημείο συγκέντρωσης των αγαθών.

Οι ανάγκες των πολύτεκνων οικογενειών στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης είναι πολύ μεγάλες. Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Οικογενειών «Άγιοι Πάντες» στηρίζοντας έμπρακτα τις 10.000 οικογένειες μέλη του δημιούργησε με τη στήριξη του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έναν χώρο αποθήκευσης και ανταλλαγής τροφίμων και ρούχων, ενώ όπως εξήγησε η κ Τζέπτιμπη «πραγματοποιούνται σχεδόν καθημερινά ανταλλαγές υπηρεσιών μεταξύ των μελών μας, ώστε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον
. Δηλαδή ένας ηλεκτρολόγος μέλος μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια πολύτεκνη οικογένεια γεωργών και αμείβεται με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Το ίδιο και ένας γιατρός, ή ένας δικηγόρος».

Η ανταλλακτική οικονομία , ένα σύγχρονος τρόπος αλληλεγγύης στην Ελλάδα της Κρίσης στηρίζεται στη δύναμη των πολλών. Σ αυτήν ακριβώς τη ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ στηρίζει και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ EY CLUB  που εξασφαλίζει άμεση και οικονομική πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας σε όλη την Ελλάδα για όλους μας.  

Γι αυτό και η εκδήλωση που προστίθεται στην αλυσίδα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του ΕΥ CLUB  σε όλη την Ελλάδα πλαισιώθηκε:

με την προσφορά μέσω κλήρωσης 100  ΔΩΡΕΑΝ Καρτών Υγείας EY KIDS

Αλλά κυρίως με τα χαμόγελα όλων όσοι συμμετείχαν σ αυτήν  καθώς η προσφορά έχει αξία αμφίδρομη

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ.

...όλα αυτά για να υποστηρίξουμε την πολύτεκνη Μητέρα.

Το ΕΥ CLUB με κοινωνική ευθύνη και σεβασμό όχι μόνο στο πρόσωπο της κάθε μητέρας, αλλά του κάθε άνεργου, του κάθε παιδιού, του κάθε ατόμου με ειδικές ανάγκες, του κάθε ανθρώπου που αντιμετωπίζει σοβαρά ή λιγότερο σοβαρά προβλήματα υγείας, του κάθε πολίτη που θέλει να έχει πρόσβαση με αξιοπρέπεια και με οικονομικές τιμές σε υπηρεσίες υγείας , συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα μεταφέροντας το μήνυμα: Η υγεία δεν είναι προνόμιο των ολίγων αλλά δικαίωμα όλων.

Για περισσότερες πληροφορίες

Χριστίνα Τσόρμπα τηλ. 6947521503
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ