2014-05-14 23:02:04
Φωτογραφία για Εκλογές δεν χρειάζονται στον Πειραιά, υποστηρίζει αναγνώστης
Πιστευει ο νυν δημαρχος Πειραια οτι θα ειναι στην καρεκλα για αλλα 4 χρονια, οπως δηλωσε σε τηλεοπτικο μινι ντιμπεϊτ, οποτε να συμπερανουμε κι εμεις σαν πολιτες οτι δεν  χρειαζονται οι εκλογες.

Οποτε ας του εκφρασουμε μερικα παραπονα.

-Παρεμποριο παντου εχουμε απο αλλοδαπους, τοσο στην εμπορια πειρατικων cd (ηλ. σταθμος, οδος Νικητα, οδος Σωτηρος και αλλου), οσο και παρεμποριο στα λαθραια τσιγαρα, γυρω απο την πλ. Ιποδαμειας και εξω απο το ΙΚΑ (στην Ελ. Βενιζελου) και αυτο επι χρονια χωρις καταστολη.

-Παραγκες και προχειρα παραπηγματα - καταλυματα παντου, στην οδο Φιλωνος, στην οδο Κολοκοτρωνη, γυρω απο το λιμανι, αλλα ακομα και πανω στη θαλασσα υπαρχουν παραγκες (ΣΕΦ).

- Το ΣΕΦ, εγκαταλελειμμένο, μια τεραστια εστια μικροβιων και τιποτα αλλο. Τα βραδυα θεοσκοτεινο, αν και ενωνει το τραμ με το μικρολιμανο. Καποτε το παρκο του ΣΕΦ ηταν χωρος αθλησης (και υπηρχαν και βρυσες με νερο οπως υπαρχουν τωρα στο παρκο Παλαιου Φαληρου).


-Οι πλατειες εχουν μετατραπει σε απεραντες τουαλετες κατοικιδιων αφου δεν υπαρχει πουθενα η αναλογη απαγορευτικη σημανση οπως σε αλλους δημους.

-Ξεθαβετε κλησεις ακομα και δεκαετιας για να αυξησετε τα εσοδα σας. Να αναρτηθει ιστοσελιδα με τα εσοδα και εξοδα του Δημου. Και ποσα απο αυτα διδονται με τη μορφη διαφημισης σε μια μεριδα του τοπικου Τυπου που σας υποστηριζει, οταν για τους ιδιους λογους (τραμ-μετρο) κατηγορουσαν τον προηγουμενο δημαρχο; Δεν υπαρχουν αλλες προταιρεοτητες;

-Το κοινωνικο παντοπωλειο δεν εχει καν ψωμι να δωσει, λεγοντας οτι δεν ειναι σουπερ μαρκετ. Και οι παροχες του πενιχρες και μονο για 5 μηνες. Τα ειδη ρουχισμου δεν γινονται δεκτα και επιστρεφονται αν δεν αρεσουν στους υπευθυνους της υποδοχης στην αναλογη υπηρεσια.

-Ενοικιαστηρια παντου. Τελικο χτυπημα στην τοπικη αγορα ηταν, οι απιστευτες αλλαγες στους δρομους και δεν χρειαζονταν τοσο μεγαλες παρεμβασεις. Τωρα η κινηση διοχετευεται μεσα στα στενα, οπου επικρατει κομφουζιο. Για να φυγουν οι ντοπιοι κατοικοι απο Καλλιπολη - Πειραϊκη, πρεπει να κανουν κυκλο απο το λιμανι ή το Πασαλιμανι.  Για να ερθει καποιος στο πασαλιμανι ή την Πειραϊκη πλεον δεν μπορει απο παραλια, πρεπει να κανει κυκλο απο το κεντρο. Ουτε απο απο τον Προφητη Ηλια. Απαγορευσατε και την σταθμεση σε κεντρικα κατοικημενα σημεια και η τροχαια παιρνει αμεσως πινακιδες χωρις να προειδοποιησει.

Στον Πειραια πλεον, ουτε για τσιγαρα δεν μπορει να σταματησει κανεις. Καποιοι λενε, οτι αντι για δεντρα, μετα τις εκλογες θα φυτεψετε παρκομετρα! Συν τα πολλα - πολλα ατυχηματα που δημιουργησε η αλλαγη στους δρομους. Και τα πρωτα μπαλωματα σε κεντρικους δρομους οπως στην Ηρ. Πολυτεχνειου απαιτουν απο τους πολιτες την χρηση εντουρο (!) αφου ειναι παραδειγματα απιστευτης κακοτεχνιας.

Ποιος θελει να ερθει να μπλεξει στους δρομους του Πειραια πλεον;

-Επαιτεία σε ολη την Τσαμαδου και το λιμανι. Η οδος Τσαμαδου επρεπε να ονομαστει "οδος Επαιτών¨.

-Και τελος, οι τουριστες απο το λιμανι φευγουν κατευθειαν για Αθηνα. Δεν ξερουν οτι υπαρχει μουσειο στον Πειραια, δεν ξερουν τι ειναι τα Μακρα Τειχη, για τον ταφο των Σαλαμινομαχων, για τις αιματοβαμενες πολεμιστρες στην παραλια της Πειραϊκης κλπ.

Δεν ξεραμε τελος οτι ο Δημαρχος μιας πολης ειναι απλα ο προϊσταμενος της καθαριοτητας και οτι αυτο αρκει. Αυτα να εχετε υποψιν σας κ. Δημαρχε Πειραια, αφου οπως ειπατε θα εισαστε και για τα επομενα 4 χρονια. Εαν στο μελλον αποχωρησετε, να ενημερωσετε παρακαλω, μηπως και οι πολιτες θελησουν να ψηφισουν.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΟΛΥ... ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΟΛΥ... ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ