2014-05-14 23:05:14
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ... ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!
Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας του Ατρόμητου Πειραιά και της Πεύκης στο Ρέντη, με την αναμέτρηση να διακόπτεται στο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, ο Ατρόμητος υποδέχθηκε την αθηναϊκή ομάδα, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, προκειμένου να ελπίζει για την παραμονή στην Γ’ Εθνική, ενώ από την άλλη, η Πεύκη ήδη κάνει τα σχέδιά της για το τοπικό πρωτάθλημα.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, όπου και ξέφυγε η κατάσταση. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι άνθρωποι της Πεύκης, άγνωστοι έκαναν... ντου στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και φέρεται πως ήρθαν στα χέρια με τον προπονητή της ομάδας, Πέτρο Δημητρίου, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο και διεκομίσθη σε νοσοκομείο, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ τραυματίστηκαν και ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, μετά τα επεισόδια, η ομάδα των Βορείων Προαστίων αρνήθηκε να βγει στον αγωνιστικό χώρο για την «επανάληψη» και ο διαιτητής της αναμέτρησης φέρεται πως έχει κλείσει το φύλλο αγώνα με υπαιτιότητα της Πεύκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ