2014-05-14 23:25:04
Φωτογραφία για Μανώλης Γλέζος προς Αντώνη Σαμαρά: Αν τολμάς έλα να περπατήσουμε μαζί... [video]
Ανοιχτή πρόσκληση - πρόκληση απηύθυνε ο Μανώλης Γλέζος στον πρωθυπουργό από τη Λαμία Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Φθιωτική πρωτεύουσα, αλλά και τις επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος προκάλεσε ανοιχτά τον Αντώνη Σαμαρά, με έναν απλό και αφοπλιστικό τρόπο « Άσε τα λόγια τα μεγάλα και αν τολμάς έλα να περπατήσουμε δυο μας στην πόλη. Ανάμεσα στον κόσμο, αλλά χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών. Το τολμάς;», ρώτησε ο Μανώλης Γλέζος τον Αντώνη Σαμαρά.

«Τι φοβηθήκατε κ. Σαμαρά και δεν περπατήσατε στο κέντρο της πόλης παρά κρυφτήκατε...», σημείωσε με νόημα ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, από τη Λαμία.

Ο αειθαλής Μανώλης Γλέζος ξεκίνησε την ομιλία του με το στίχο από το αντάρτικο τραγούδι «Κάθε χωριό και  φλάμπουρο κάθε κλαδί και κλέφτης» και ζήτησε να γίνει «Κάθε κλαδί και μαχητής κάθε κλαδί και ψήφος».

Στην εκδήλωση απεύθυναν  χαιρετισμό ο συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας Β. Σακελλάρης, η υποψήφια Δήμαρχος Λαμίας Μαρία Αντωνίου – Σιούτα, ο υποψήφιος  Περιφερειάρχης Στερεάς Βαγγέλης Αποστόλου καθώς και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης  Φθιώτιδας Δημήτρης Τιμπλαλέξης, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε και η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Σωτηρίου.
lamiareport.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ