2014-05-15 01:47:04
Φωτογραφία για Σπουδαία βράβευση για τον διεθνούς φήμης Έλληνα γλύπτη Νίκο Φλώρο
Τη Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014, στις 7.30 μ.μ. στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, των Υπουργείων Πολιτισμού και Τουρισμού καθώς και της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα.  Απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στον διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Νίκο Φλώρο για το έργο του και την προσφορά του στον άνθρωπο, την κοινωνία και τον πολιτισμό.

Η τιμητική εκδήλωση  κατόπιν επιθυμίας του καλλιτέχνη  πραγματοποιήθηκε στην γενέτειρα του, την Τρίπολη και όχι στην έδρα του Διεθνούς Αυστριακού Ανθρωπιστικού Οργανισμού "Albert Schweitzer", την Βιέννη, θέλοντας έτσι να αποδώσει τιμή στην πόλη του. Συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια που διεξάγει η Τρίπολη να ενισχύσει την θέση της στο παγκόσμιο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Ως παγκοσμίως αναγνωρισμένος Έλληνας καλλιτέχνης ο Νίκος Φλώρος, προσφέρει  δια μέσω της τέχνης του τα μέγιστα στην προβολή και προώθηση της σύγχρονης ελληνικής τέχνης. Βάζοντας την σύγχρονη Ελλάδα στα μεγαλύτερα μουσεία και χώρους τέχνης του κόσμου.

Στην τιμητική αυτή εκδήλωση παρευρέθησαν σπουδαίες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών από όλο των κόσμο. Όπως ο πρόεδρος του Οργανισμού "Albert Schweitzer" Jorg Steiner, ο βαρόνος Tony Braitel, ο καταξιωμένος εραλδικός καλλιτέχνης Ιωάννης Βλαζάκης  και πολλοί ακόμα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
να σου λερώνω το φιλί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
να σου λερώνω το φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ