2014-05-15 03:15:04
Φωτογραφία για William Vahey: Ο Αμερικανός παιδόφιλος δάσκαλος,  που έδινε στα παιδιά μπισκότα με ναρκωτικά και τα βίαζε...
To FBI τον θεωρεί ως έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδεραστές στα χρονικά - Διαβάστε σοκαριστικές λεπτομέρειες της ιστορίας του δασκάλου που είχε διδάξει και στην Αθήνα.

Ήταν ένας από τους πιο αγαπημένους δασκάλους. Έτσι περιγράφουν τον παιδεραστή δάσκαλο οι μαθητές του από τα σχολεία και των δέκα χωρών όπου δίδαξε στην διάρκεια της καριέρας του, καθώς κατόρθωσε να κρατά καλά κρυμμένη τη μυστική του ζωή.

Σήμερα το FBI τον θεωρεί έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στα χρονικά.

Ήταν ο πρώτος που έφθανε το πρωί και ο τελευταίος που έφευγε το βράδυ, στα αμερικανικά σχολεία ανά τον κόσμο όπου δίδαξε, μεταξύ αυτών και στο αμερικανικό σχολείο της Αθήνας, τη διετία 1978-1980.

Συνόδευε τα παιδιά σε εκδρομές και τους έδινε κουλούρια και μπισκότα για να τα κεράσει... Κι εκεί κρυβόταν το μυστικό του παιδόφιλου δασκάλου, τα θύματα του οποίου ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζουν τι πραγματικά έγινε: έκρυβε στα γλυκά ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια βίαζε τα ανήλικα, χωρίς αυτά να έχουν συναίσθηση του τι είχε συμβεί!


Ο William Vahey αποκαλύφθηκε τελικά στο τέλος της καριέρας του, από ένα τυχαίο γεγονός: η καθαρίστρια του σπιτιού του στη Νικαράγουα, τον τελευταίο σταθμό του, βρήκε ένα στικάκι με φωτογραφικό υλικό που αποδείκνυε τι είχε κάνει σε αμέτρητα παιδιά ο δάσκαλος - τέρας.

Το 1969, ο Vahey συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Τότε δίδασκε κολύμβηση σε ένα γυμνάσιο της Αμερικής, όταν η κατηγορία στην αστυνομία ήταν πως τσιμπούσε τα πέη οκτώ αγοριών, ηλικίας από 7 έως 9 ετών.

Το στοιχείο που συγκλονίζει ακόμα περισσότερο στην ιστορία αυτού του ανθρώπου είναι ότι πολλοί από τους πρώην μαθητές του στα δέκα σχολεία που δίδαξε στις τέσσερις ηπείρους της γης, δεν γνωρίζουν - και μάλλον δεν θα μάθουν ποτέ - αν έπεσαν θύματά του!

Ο πατέρας ενός πρώην μαθητή του στο Καράκας της Βενεζουέλας δηλώνει στο Associated Press: «Μάλλον δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε, αλλά το παιδί μου δεν μπορεί να ξεχάσει ένα γεγονός: Έτρωγε τα μπισκότα, πάρα πολλά μπισκότα»...

Ο Vahey αυτοκτόνησε όταν ήρθε στο φως η ιστορία του, πριν προλάβει να λογοδοτήσει στις αρχές. Είχε μόνο παραδεχτεί τη δεύτερη, την κρυφή ζωή του.
briefingnews Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ