2014-05-15 11:54:08
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στη γαλλική αγορά εμφανίζεται να ψάχνεται μεταξύ άλλων ο Ολυμπιακός και φέρεται έτοιμος να κινηθεί για ορισμένες περιπτώσεις.

Μπορεί στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους να μην τους... «βγήκε» η αγορά της Γαλλίας, ωστόσο στο Λιμάνι συνεχίζουν να κοιτούν περιπτώσεις από το Σαμπιονά. Οι πρωταθλητές έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε κάποιους παίκτες και για έναν-δύο εξ αυτών φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει περισσότερο, όπως αναφέρει ο «Γαύρος».

Συγκεκριμένα τα ονόματα που εμφανίζονται να βρίσκονται στα πλάνα τους είναι ο 28χρονος χαφ Τζίμι Μπριάν που μένει ελεύθερος από τη Λιόν, ο 24χρονος χαφ της Αζαξιό, Μπέντζαμιν Αντρέ του οποίου επίσης λήγει το συμβόλαιο, ενώ «παίζει» και η περίπτωση του Ντάριο Τσβίντανιχ, ο 29χρονος στράικερ της Νις με την οποία «δένεται» για ένα χρόνο ακόμα.

Ακόμα στη λίστα φέρονται να βρίσκονται ο Τυνήσιος εξτρέμ της Μπαστιά, Βαμπί Καζρί, ο 28χρονος μεγαλύτερος αδερφός του Σαμπού Γιαταμπαρέ, Μουσταφά, επιθετικός της Κυπελλούχου Γαλλίας Γκινγκάμπ, αλλά και ο 23χρονος Μολά Ουαγκέ από το Μάλι που ξεχώρισε με την Καέν στη Β' κατηγορία, παίρνοντας την άνοδο για το Σαμπιονά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ