2012-04-23 00:58:14
Φωτογραφία για Ο αυτόματος πιλότος του Ολυμπιακού
Όταν έχεις παίξει τόσο καλή μπάλα, όταν το κλίμα στα αποδυτήριά σου είναι εξαιρετικό, όταν υπάρχουν χαμόγελα και μετά από ένα... λυπηρό διαζύγιο, ε τότε, δεν έχεις πρόβλημα να κερδίσεις και έναν σκληρό αντίπαλό.

Επιμέλεια: Παντελής Διαμαντόπουλος 

Να κερδίσεις μια ώριμη ομάδα, ένα σύνολο που έχει προγραμματισμό και στόχο πάνω στο χορτάρι. Για να μη μιλάμε και ανώνυμα, ο πρώτος είναι ο Ολυμπιακός, ο δεύτερος είναι ο Ατρόμητος.

Οι Πειραιώτες ακόμη κι όταν έχασαν το πέναλτι, δεν έχασαν το κέφι. Εδώ την στιγμή που το κέρδισαν, ο Μιραλάς χαμογελώντας ζητούσε από τον Βαλβέρδε να μπει για να το εκτελέσει. Και που χάθηκε, οι πρωταθλητές, δεν πήραν μαύρη μπογιά για να βάψουν το κέφι τους. Συνέχισαν να είναι πιεστικοί και σκόραραν δις.

Ήταν μια σχετικά όμορφη 90λεπτη περιπέτεια και για τους δυο, που εδώ που τα λέμε, σκέφτονται την πολύ πιο σοβαρή μονομαχία τους, το ερχόμενο Σάββατο στον τελικό του Κυπέλλου.


Θέλει δύο τρόπαια στη φιέστα

Ο Ολυμπιακός έχει έναν στόχο. Να πάρει και αυτή την κούπα. Να κάνει το νταμπλ και να κλείσει την αγωνιστική περίοδο με το απόλυτο. Θα βοηθήσει ο ... αυτόματος πιλότος; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! Γιατί σε εκείνο τον αγώνα ο Βαλβέρδε, δεν θα 'ναι τόσο άνετος, δεν θα δέχεται αστεία και 1000% θα επιθυμεί να κλείσει την παρουσία του με ένα μεγάλο και πλατύ χαμόγελο. Αρχές Μάη θα κάνουν φιέστα στο Καραϊσκάκη και δεν θέλουν να έχουν μόνο ένα τρόπαιο εκεί.

Το κέφι είναι διάσπαρτο. Ο ρυθμός δεν ήταν ο συνηθισμένος στο Περιστέρι, αλλά ούτε μπορείς να ζητήσεις τον λόγο από τους «ερυθρόλευκους». Άλλωστε θα 'χουν την ευκαιρία για μια τελευταία καλή παράσταση, την ώρα που ο Ατρόμητος θα μπει κι αυτός, πολύ πιο αποφασισμένος απ' ότι στο ματς του πρωταθλήματος. Και για να μην το αφήσουμε έξω από την κουβέντα, οι Περιστεριώτες, ήταν συγκλονιστικοί φέτος, στον μαραθώνιο της Σούπερ Λίγκας. Μια ομάδα, που δεν χαρίστηκε σε κανένα, έπαιξε πολύ καλή μπάλα και δίκαια βρίσκεται και στον τελικό κυπέλλου και στα πλέι-οφ Νωρίς για ιστορίες

Ο Ολυμπιακός έχει την εκκρεμότητα, ταυτόχρονα θα εμφανίζονται καθημερινά ονόματα υποψηφίων προπονητών, ενώ η περιέργεια αυξάνεται για το τι θα γίνει με πολλούς και διάφορους ποδοσφαιριστές. Κάποιους που ανήκουν στην ομάδα, κάποιους που είναι δανεικοί σε αυτή, άλλους που είναι δανεικοί από αυτή και βέβαια, υποψήφιους να βάλουν πρώτη φορά στην καριέρα τους τα ερυθρόλευκα.

Όλα θα φανούν στην πορεία, είναι νωρίς για να λέμε ιστορίες και τα τελευταία 24ωρα, περνάνε με τον Γιάννη Φετφατζίδη να κλέβει την παράσταση. Ένα δίμηνο στην αρχή της χρονιάς, ο Βαλβέρδε τον είχε ενδεκαδάτο, δεν μπόρεσε να βρει διάρκεια στο παιχνίδι του, την συνέχεια την πέρασε μεταξύ εξέδρας και 18αδας, αλλά κάνει πολύ καλό φινάλε στην σεζόν και δημιουργεί πονοκέφαλο στον Σάντος ενόψει Euro. Ο Πορτογάλος είχε αρχίσει να τον ξεχνάει, τώρα μάλλον θα κοιτάξει και πάλι την περίπτωσή του.
sport24
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο όριο και ο Κλάους!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο όριο και ο Κλάους!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ