2012-04-23 09:37:18
Φωτογραφία για Στην ενεργοποίηση του Κ.Καραμανλή ποντάρει ο Αντ.Σαμαράς εν όψει εκλογών
Στο προσκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας φαίνεται πως επιστρέφει ο πρώηνπρωθυπουργός και τέως πρόεδρος της ΝΔ Κώστα Καραμανλής. 

 Σύμφωνα με το Έθνος, η παρουσία του στο Ζάππειο την Κυριακή και ο θερμόςεναγκαλισμός με τον Αντώνη Σαμαρά επιβεβαιώνουν όσους μιλούσαν για μεταξύ τους«ανακωχή», παρά τις πολιτικές διαφορές τους, εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου. 

 Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τον Κ.Καραμανλή να αποδέχεται το αίτημα του ΑντώνηΣαμαρά να προβεί σε δημόσια παρέμβαση, εντός της εβδομάδας, για να καλέσει τουςπολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε αρχικά προγραμματίσει να κάνει δηλώσεις την ημέρα τωνεκλογών, ωστόσο του ζητήθηκε να κάνει νωρίτερα την παρέμβασή του, καθώςεκτιμάται ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της ΝέαςΔημοκρατίας.

Να σημειωθεί ότι σήμερα, Δευτέρα, οι κ. Καραμανλής και Σαμαράς πρόκειται ναέχουν νέα συνάντηση, στο περιθώριο της επιμνημόσυνης δέησης που θα τελεστεί στοΊδρυμα Καραμανλή, με αφορμή τη συμπλήρωση 14 ετών από τον θάνατο του ιδρυτή τηςΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Newsroom ΔΟΛ
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ