2014-05-22 18:24:07
Φωτογραφία για ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ... «ΜΑΧΗ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΜΠΕΝ
Τρίβουν τα χέρια τους στην Βέροια! Για τα μάτια του Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν – 2ος σκόρερ του Πρωταθλήματος – φέρονται, να... "μάχονται" ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός!

Η τιμή εκκίνησης για την απόκτηση του Γάλλου φορ της Βέροιας ορίζεται στις 500.000 ευρώ από το μεγαλομέτοχο της Γιώργο Αρβανιτίδη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη προσεγγίσει επίσημα την ΠΑΕ της Ημαθίας ενώ οι «ασπρόμαυροι» προσεγγίζουν ανεπίσημα αλλά δυνατά, σύμφωνα με το δημοσίευμα και τούτο επειδή αφ΄ ενός σε διοικητικό επίπεδο επιθυμούν διακαώς τον Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπεν αλλά σε τεχνικό αναμένουν τη θέση του Άγγελου Αναστασιάδη. Κι ανάλογα θα εμφανιστούν και επίσημα. Ή θα …εξαφανιστούν ανεπίσημα.

Στην ΠΑΕ Βέροια κατέστησαν σαφές και μάλιστα, δια στόματος του μεγαλομετόχου της τη μη ύπαρξη τελικής συμφωνίας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ δεν κρύβουν τη διάθεση τους, να περιμένουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και για λόγους αύξησης του ποσού της μεταγραφής, αλλά και για λόγους συντήρησης καλών σχέσεων με τη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σχέσεις οι οποίες είχαν διαταραχθεί μετά την απώλεια του Μάικλ Ολαϊτάν στην περυσινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Μοχάμεντ Ελ Φαρντού Μπέν έπαιξε σε 33 αγώνες (συνολικά 3011 λεπτά) με την Βέροια κατά την παρελθούσα αγωνιστική περίοδο. Πέτυχε 15 γκολ κι είχε 3 ασίστ. Είναι στην 2η θέση των σκόρερ του Πρωταθλήματος με τα 15 γκολ, μαζί με τον Μάρκου Μπέργκ…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ