2014-05-24 09:40:05
Φωτογραφία για ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΜΡΑΜΠΑΤ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νορντίν Αμραμπάτ βρίσκεται ο Ολυμπιακός!

Μία ανάσα από την ολοκλήρωση μίας σούπερ μεταγραφής είναι ο Θρύλος. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της Γαλατάσαραϊ, Νορντίν Αμραμπάτ που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Μάλαγα, προβάρει τα... ερυθρόλευκα καθώς, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», η τουρκική ομάδα είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας, την οποία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι ερυθρόλευκοι, ήταν από την αρχή φαβορί για τον παίκτη, όμως μέσα στην εβδομάδα η κατάσταση είχε... μπλεχτεί, όταν η Μάλαγα αποφάσισε να κινηθεί δυναμικά για την ανανέωση του δανεισμού του. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για τον Αμραμπάτ, που πλησιάζει όλο και περισσότερο στο Λιμάνι.

Να θυμίσουμε, πως χθες, δηλώσεις για τον παίκτη έκανε, όπως σας ενημερώσαμε, σε ισπανικό ΜΜΕ και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, τονίζοντας πως: «Ο Αμραμπατ είναι ένας παίκτης που μας αρέσει. Είναι στα μεταγραφικά μας πλάνα, θέλουμε να τον αποκτήσουμε και προς αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ