2014-05-29 20:22:07
Φωτογραφία για «ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΣΙΕΝ»
Το όνομα του Μίκαελ Εσιέν «παίζει» τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό, όμως ιταλικά δημοσιεύματα δίνουν αβαντάζ στην Μπεσικτάς ενώ ο ατζέντης του παίκτη δήλωσε πώς ο πελάτης του θ΄ αποφασίσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 31χρονος μέσος εντάχθηκε στο δυναμικό της Μίλαν τον περασμένο Ιανουάριο, αφήνοντας την Τσέλσι, υπογράφοντας με την ιταλική ομάδα 18μηνο συμβόλαιο. Έχει ένα χρόνο ακόμη, βάσει συμφωνίας, με τους «ροσονέρι», όμως θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στο Μιλάνο.

Η Μπεσίκτας έχει ήδη κάνει πρόταση σε παίκτη και ομάδα, ενώ τελευταία δημοσιεύματα εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Προτεραιότητα του παίκτη, αυτή τη στιγμή, είναι το Μουντιάλ της Βραζιλίας και η συμμετοχή του με την Γκάνα, όπως δήλωσε ο ατζέντης του στο GhanaWeb.

Αναλυτικά η δήλωση του Φαμπιάν Πιβετό, μάνατζερ του Εσιέν:

«Θα συναντηθούμε με τη Μίλαν μετά το τέλος του Μουντιάλ και μετά θ΄ αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Η παραμονή του παίκτη μου θα καθοριστεί και από τον επόμενο προπονητή του συλλόγου». Ο Πίπο Ιντσάγκι, ειρήσθω εν παρόδω, είναι μία ανάσα από το ν΄ αναλάβει την τεχνική ηγεσία, αντικαθιστώντας τον Κλάρενς Σέεντορφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ