2014-06-03 22:00:21
Φωτογραφία για Ανατροπές στο φινάλε για τρεις σειρές του Mega
Καλό καλοκαίρι θα μας ευχηθούν οι τρεις κωμικές σειρές του Mega «Μοντέρνα οικογένεια», «Το σπίτι της Εμμας» και «Με τα παντελόνια κάτω», οι οποίες αυτές τις ημέρες μας αποχαιρετούν και εμείς σας αποκαλύπτουμε το φινάλε.

Η πρώτη σειρά που θα μας αποχαιρετήσει αυτή την εβδομάδα είναι η «Μοντέρνα οικογένεια».

Στο σχετικά σύντομο «ταξίδι» της στους δέκτες μας κατάφερε να σημειώσει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 22,8% και στα νεανικά κοινά 15-44 ετών να φτάσει το 27,2%.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η Φαίη και ο Φίλιππος είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν οτι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα. Οτι μπορούν έπειτα από τόσα χρόνια μαζί να είναι ακόμα ερωτευμένοι.

Ετσι, αποφασίζουν να περάσουν το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο και μάλιστα σαν δύο άνθρωποι που συναντιούνται για πρώτη φορά. Την ίδια στιγμή ο Τάκης παίρνει την Κάρμεν και την πηγαίνει σε stand-up comedy.


Ομως η νύχτα δεν φαίνεται να εξελίσσεται για κανέναν ευνοϊκά... Μάλιστα, στο φινάλε της σειράς θα δούμε να εμφανίζεται εκτάκτως και ο Λάμπρος Φισφής, ο οποίος ουσιαστικά θα υποδυθεί τον εαυτό του, δηλαδή, έναν stand-up comedian που θα ανάψει φωτιές!

Η αυλαία, όμως, θα κλείσει και για «Το σπίτι της Εμμας», αφού κάπου εδώ ολοκληρώνεται η πορεία της εν λόγω παραγωγής στο Mega, η οποία ήρθε στους δέκτες μας και τόλμησε να χρησιμοποιήσει με επιτυχία ένα γλυκύτατο τετράποδο, την «Εμμα», σύμφωνα με τα πρότυπα του εξωτερικού.

Aν και για να ακριβολογούμε, η «Εμμα» δεν ήταν απλώς ένα τετράποδο, αλλά πρωταγωνίστρια πρώτης γραμμής. Οσο για τον τηλεοπτικό συνδυασμό του Γιάννη Μπέζου και της Κάτιας Δανδουλάκη, ήταν μια τηλεοπτική κίνηση ματ, η οποία κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η «Εμμα» στο σύνολό της κατάφερε να σημειώσει ποσοστό τηλεθέασης 27,0%!

Η ώρα της κρίσεως και των μεγάλων αποφάσεων έφτασε για όλους. Η Ανια προς το παρόν κρατά κρυφή την εγκυμοσύνη της απ' όλους (και από τον Αρχοντή) μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει.

Η Ζωή βιώνει τις πρώτες βδομάδες της δικής της εγκυμοσύνης με παράκρουση πείνας αλλά και με ψυχολογικές μεταπτώσεις, προσπαθώντας να το κρατήσει μυστικό απ' όλους πλην της Ελπίδας, που είναι η πρώτη που το μαθαίνει.

Ξεκινά ένα γαϊτανάκι με μυστικά, ψέματα και υποσχέσεις που τελικά κανένας δεν κρατά.

Οι εγκυμοσύνες αποκαλύπτονται και όλοι πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους. Στο τελευταίο επεισόδιο θα δούμε και την Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους σε ρόλο έκπληξη.

Το «Με τα παντελόνια κάτω» είναι η τρίτη παραγωγή του Mega που και αυτή με τη σειρά της θα ρίξει τίτλους τέλους την επόμενη εβδομάδα. Η αυλαία πέφτει και βλέπουμε όλους τους ήρωες πιο δυστυχισμένους από ποτέ.

Ο Αντώνης ετοιμάζεται να φύγει στη Γερμανία μετανάστης. Η Σάντρα χάνει τη δουλειά της και της παίρνουν τα παιδιά. Η Εφορία παίρνει το ταξί του Κώστα κι αυτός καταλήγει να πουλήσει το ένα του νεφρό.

Η Λίλα, αφού της πήραν την άδεια της δικηγόρου, ξαναπέφτει στο αλκοόλ. Η Ειρήνη, για να μπορέσει να συντηρήσει την αλκοολική μητέρα της και τον αδερφό της, τον Τάκη, αναγκάζεται να πουλήσει το κορμί της.

Ο Χρύσανθος μπαίνει στη φυλακή. Ο Γιώργος παρατά την έγκυο Νέλλη. Και ο Σεραφείμ, πνιγμένος απ' τα χρέη, πουλάει το camping όσο όσο.

Είναι όμως στ' αλήθεια έτσι τα πράγματα στο «Παλατάκι» ή κάτι άλλο συμβαίνει που θα οδηγήσει όλους τους κατοίκους τους κάμπινγκ σε ένα πανηγυρικό φινάλε;

Guest εμφάνιση για φινάλε θα έχουμε και στα «Παντελόνια», αφού θα δούμε και πάλι στους δέκτες μας την Ελενα Ασημακοπούλου.

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ